Yanal'dan futbolculara gözdağı

Ersun Yanal: Kimsenin garantisi yok

Yanal'dan futbolculara gözdağı
2017 yılında Ziraat Türkiye Kupası’nda 2, Spor Toto Süper Lig’de ise 5 maça çıkan Trabzonspor, 2 beraberlik ve 5 galibiyet elde etti, yenilgi yüzü görmedi. Ligin ilk yarısını 18 puanla 13’üncü sırada tamamlayan Bordo-Mavililer, ikinci yarıda topladığı 13 puanla 6’ncı sıraya yükseldi. Trabzonspor ayrıca 2017 yılında oynadığı 7 maçta 9 gol attı, kalesinde ise yalnızca tek gol gördü. Yükselişe karşın ipleri sıkı tutan ve takımın rahatlamasına asla göz yummayan teknik direktör Ersun Yanal, fırsat buldukça oyuncularıyla bir araya gelerek toplantılar düzenliyor.

‘Kimsenin garantisi yok’

Özellikle ligin ikinci yarısında ideal kadroda çok fazla değişiklik yapmayan ve bu konuda istikrarlı bir tablo ortaya koyan deneyimli teknik adam, Atiker Konyaspor maçı öncesi oyuncularını uyardı. Kadroda yer alan herkesin her an formayı sırtına geçirmeye hazır olmasını isteyen Yanal’ın, “Formalar ortada. Benim takımda değişiklik yapmamam gibi bir şey söz konusu değil. Maçlardaki ve idmanlardaki performansı kimin daha iyiyse maç günü forma onun üzerinde olacak. Kimse kendisine ‘formam garanti’ gözüyle bakmasın. Aranızda kim en iyi durumdaysa formayı kapar” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor