Yan Ve Yazıcı Ailelerinin Mutlu Geceleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı ve Sakarya’nın tanınmış spor adamları Turgut Yazıcı ve Recai Yan bu akşam Akyazı Fazlıoğlu tesislerinde düzenlenen muhteşem bir törenle evlatlarını baş göz ettiler.

 Turgut ve Emine Yazıcı çiftinin yakışıklı delikanlısı makine mühendisi Uğur Yazıcı ile Recai ve Hanife Yan çiftinin güzel kızları Bankacı Şeyda Yan oldukça kalabalık bir davetli huzurunda yapılan düğünle dünya evine girdiler.

 Genç çiftlerin nikahlarını Belediye Başkanı Hasan Akcan kıydı. Yeni evlileri tebrik eden Başkan Akcan evlenme cüzdanını her nikahta olduğu gibi gelin hanıma verdi.

 Nikah sonrası ilk danslarını yapan Şeyda ve uğur çiftine arkadaşları ve yakınları eşlik etti.

Kayınpederler Recai Yan ve Turgut Yazıcı beraberlerinde hanımefendiler gece boyunca oturmadan misafirleri ile yakından ilgilenerek güzel bir ev sahipliği örneği verdiler.

Geç saatlere kadar devam eden düğünde gençler doyasıya eğlenerek arkadaşlarının mutluluğunu paylaştılar.

 Yan ve Yazıcı ailelerini mutlu eden düğünün en güzel yanı da her düğünde silah atarak herkese korkulu anlar yaşatan magandaların bu düğünde olmaması idi. Bu özlenen davranış  Umarız bundan sonra yapılacak düğünlere örnek olur.

www.akyazıhavadis.com ailesi olarak bizde  Yazıcı ve Yan ailelerini tebrik ediyor, genç evlilere kuracakları yuvalarında ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

kaynak:Kenan Certel

Yan Ve Yazıcı Ailelerinin Mutlu Geceleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir