Güncel
Giriş Tarihi : 21-05-2018 10:46   Güncelleme : 21-05-2018 11:29

Yamacık'ta iftar coşkusu

Yamacık köyü Muhtar ve köyün ileri gelenleri tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu iftar programı 200 kişinin üstünde bir katılımla gerçekleşti

Yamacık'ta iftar coşkusu

Akşam ezanının okunmasıyla oruçlar açılırken, Muhtar Cengiz Akgün, her yıl birliğin beraberliğin tesis edilmesi adına düzenledikleri iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

İlçe Müftümüz Bayram Karar'ın birlik beraberliğimize vurgulayarak, yapmış olduğu sofra duasının ardından çaylar içildi, sıcak sohbetler yapıldı.

İftar programına Gerze Kaymakamı Murat Güven, Stajer Kaymakam Onur Bektaş, Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, İlçe Müftüsü Bayram Karar, Sosyal Yardımlaşma Md. Leyla Tuna, Gerzeninsesi Gazetesi Adına Fatih Uysal, Muhtarlarımız, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda misafir ile köy sakinleri iştirak etti.

Özellikle toplu yemeklerin aranan isimlerinden biri Sefer Usta'nın hazırlamış olduğu Menü'de Mercimek Çorbası, Etli Pilav, Karışık Sebze Yemeği, Salata, Baklava şeklinde oldu

hakan akbaşhakan akbaş