Yalova Muhtarlar Derneği ve Yalova Güç Birliği Derneği Yalova için ortak çalışmalarda el ele verme kararı aldı. Yalova Güç Birliği Başkanı İlhami Başkan ve Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, " Amacımız Yalova'nın kalkınmış iller arasında ilk sırada olmasını sağlamaktır" dedi. 
Yalova Güç Birliği Derneği, Yalova Muhtarlar Derneği üyelerini konuk etti. Muhtarları derneğe gelişlerinde Güç Birliği Başkanı İlhami Başkan Karşıladı. Başkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her iki derneğin de tek amaç altında birliktelik sağlamasının önemine değindi. Başkan, "Yalova'mızda kurmuş olduğumuz Güç Birliği Hareketine destek veren muhtarlarımız da aramızda görmekten memnuniyetimi ifade ederim.  Sevdası Yalova olan herkesin kucaklanması gereken bir yapının temellerini attık. Mahallelerimizin komutanları olan çok değerli muhtarlarımızın bu temelin üzerine çatı olacağına kalben inanıyorum. Yalova'mızın her yerde yapılanmasına koşan sadece sevdası Yalova olan muhtarlarımızın güç birliğine omuz vermesi beraber yol arkadaşlığı yapmamız Yalova'mızın önünü bir çok anlamda açacaktır. Yalova'da ki duyguyu, sevgiyi, kardeşliği ve hoşgörüyü beraber arttıracağız. Amaçlarımız ilkesinde proje bazlı çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza elbette ki siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ederiz. Amacımız Yalova'nın kalkınmış iller arasında ilk sırada olmasını sağlamaktır. Yalova'ya önemli yatırımları çekebilmektir. Yalova'da istihdam alanlarının arttırılması, müteşebbislerin arttırılmasıdır" diye konuştu. 
"İçinde Yalova olan her şeye destek veririz"
Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir'de ziyarette söz aldı. İçinde Yalova geçen her çalışmaya destek vereceklerini ellerini taşın altına sokacaklarını söyleyen Kandemir, "Biz Yalova'da vatandaşla birebir muhatap olan en alt birim olan muhtarlarız. Bizimde tek amacımız elbette ki Yalova insanına ve ülkemize hizmet etmektir. Elbette ki önceliğimiz Yalova'dır. Ben Güç Birliği Derneğini ve çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Çok değişik görüşten insanı tek amaç altında toplamayı başaran önemli bir dernek. Güç Birliği'nin bu ilin en büyük sorunu olan birlik ve beraberlik sağlayamama sorununu ortadan kaldıracağına inanıyorum. Biz Muhtarlar Derneği olarak içinde Yalova olan her çalışmada varız. Muhtarlar Derneği olarak bundan sonra Güç Birliği'nin yardımcısı, destekçisi, proje ortağı olacağız. Bize düşen ne olursa elimizin altına sokacağız" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim