Mehmet Coşkundeniz Yalnız olmanın 10 güzel yanı
HABERİ PAYLAŞ

Yalnız olmanın 10 güzel yanı

Sevgilin yok diye ölmedin ya? Yalnız yaşamanın keyifli yönleri var.

1. ACI YOK ŞAMPİYON

İlişkin yoksa, terk edilme, aldatılma ihtimalin yok. E, bu durumda aşk acısı çekme, günlerce gözyaşı dökme, sürünüp depresyona girme şansın da yok. Daha güzel ne olabilir?

2. HESAP VERMEK DE NE?

“Şuraya gittim, buradan dönüyorum, şunlarla olacağım” demek yok. Şimdi yalnızsın ve kimseye hesap vermek zorunda değilsin. İstediğin yere, istediğin kişilerle git.

3. ÇALSIN SAZLAR

Sırf o seviyor diye sevmediğin şarkıcıların konserine gittiğin günleri hatırlasana? Arabesk mi seviyorsun, vur sazın teline. Rock mı istiyorsun, patlat kolonları.

Haberin Devamı

4. GELSİN RANDEVULAR

İşyerinde sana sürekli bakan yakışıklı, gittiğin barda epeydir gözüne kestirdiğin kadın bir adımını bekliyor. Aman dikkat, randevu dedim, ilişkiye başla demedim.

5. ÖZEL GÜNLERİ UNUT

O neydi ya sahi... Sevgililer Günü, tanışma yıldönümü, doğum günü... Hediye almak yetmez, yemek ya da parti planlayacaksın. Hepsini unut.

6. PARTİ ZAMANI

Sevgilin varken evine herkesi çağıramıyordun değil mi? Ona danışman gerekiyordu. Şimdi parti zamanı. Çağır arkadaşlarını, oyunlar oyna, dans et, yemek yap.

7. BODRUM BODRUM

Başlığa takılma, canın nereyi istiyorsa oraya gitme şansın var artık. Otostopla da dolaşabilirsin, 5 yıldızlı bir tesisin en faça odasında da kalabilirsin. Karışanın yok.

8. NE YAPARSAN YAP

Canın ne istiyorsa onu yap, evinde film izle, ayaklarını uzat, kitap oku, ister kanepede yat, ister yatağında. Tatil günlerinde istediğin zaman yataktan kalk, banyodan çıkıp ıslak yere bas.

9. TELEFON FİNGİRDEŞMESİ

Telefonunu kontrol eden, “Kiminle yazışıyorsun” diye soran yok. WhatsApp’tı, Instagram’dı, Twitter’dı, Facebook’tu... Tatlı tatlı mesajlaş, fingirdeş.

10. PLANSIZ PROGRAMSIZ

Hayatın akışına bırak kendini. Bir tek kendinle ilgilen, kendini mutlu et, kendin için yaşa.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder