"Hariçten gazel okuyarak CHP’ye payanda olmaya çalışan dış çevreler, boşuna uğraşıyor" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, "Cumhur İttifakının enerji ve güç kaynağı olan millî irade, çifte su verilmiş çelik gibi. Modası geçmiş, eskimiş birtakım yaftalama ve saptırma yöntemleri onu eğip bükemez" ifadelerini kullanırken şunlar kaydetti:

"Herhangi bir siyasi parti veya kurumu “derin devlet”, “mafya”, “organize işler”, karanlık geçmiş” gibi bir takım netameli kavramlar üzerinden yaftalamaya, değersizleştirmeye çalışmak; politikanın en ucuz, işporta ve demode yöntemlerden biri.

Millet iradesine mafya ve benzeri kavramlarla pranga vurmaya çalışmak; siyasette alternatif, çare ve fikir üretemeyen CHP merkezli aşırı solun öteden beri sığındığı dümen, dalavere ve katakulli siyasetinin bir parçası.

Mafya ve derin devlet gibi kavramlar üzerinden MHP’yi yaftalamaya yeltenenlerin başını CHP çekiyor. Fikir ve kavram istismarcısı CHP’ye son olarak sınır ötesinden koltuk değneği yollandı.

İngiltere’de yayımlanan ve solcu kesim tarafından okunan The Guardian, demokratik ülkeler için tam bağımsızlığın ilham kaynağı olan milliyetçiliği “aşırı sağ” olarak saptıran bir yazıya ver vermiş.

Cumhuriyet gazetesinin servis ettiği The Guardian’daki yazıda, MHP’nin mevcut iktidara verdiği desteğin Türkiye’yi bir mafya devletine dönüştürebileceği herzesi de yumurtlanmış.

MHP’yi mafya ile özdeşleştirme çabası; teröristlerle fikirdaşlık, yoldaşlık, kaderdaşlık ve gönüldaşlık eden CHP ile yancılarının kusurlarını örtmek, üstlendikleri ağır sorumluluk ve vebali millet nazarından kaçırmak içindir.

Bazı netameli kavramları MHP’yi değersizleştirmek ve Cumhur İttifakının güçlü siyasi müessiriyetine zarar vermek için kullananlar, bu ittifakın arkasındaki sarsılmaz millî iradeyi de ıskalıyor.

Hariçten gazel okuyarak CHP’ye payanda olmaya çalışan dış çevreler, boşuna uğraşıyor. Cumhur İttifakının enerji ve güç kaynağı olan millî irade, çifte su verilmiş çelik gibi. Modası geçmiş, eskimiş birtakım yaftalama ve saptırma yöntemleri onu eğip bükemez."

Editör: Haber Merkezi