Yakut, Çolak ve Yuvakuran’ı ağırladı

Özel bir turnuva için Diyarbakır’a gelen eski milli futbolcularından Tanju Çolak ve Semih Yuvakuran’ı Diyarbakırspor’un eski kulüp başkanlarından Abdurrahman Yakut yemekte ağırladı.

Yakut, Çolak ve Yuvakuran’ı ağırladı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre’nin davetlisi olarak kente gelen eski milli futbolcular Tanju Çolak ve Semih Yuvakuran, Başsavcı Güre, İl Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile Diyarbakırspor’un eski kulüp Başkanlarından Abdurrahman Yakut’un davetinde bir araya geldi. Yakut’un verdiği yemeğe katılan eski milli futbolcular, burada spor adamlarıyla buluştu. Birçok spor adamının yer aldığı yemekte futbol sohbeti yapan eski futbolcular, sevenleriyle de hatıra fotoğrafları çektirdiler.

YAKUT’ TANJU İLE SEMİH BÖLGE İNSANINI SEVİYORLAR

Yakut, Tanju Çolak ve Semih Yuvakuran’ın bölgeyi ve bölge insanlarını çok sevdiğini belirterek, “Her türlü etkinlikte yanımızda yan alıyorlar. Bu anlamda örnek teşkil ediyorlar. Bu organizasyon vasıtasıyla bir kez daha Diyarbakır’a gelip, bizlerle birlikte oldular. Kentimizin yanında olan Tanju Çolak ve Semih Yuvakuran ile etkinliği düzenleyen başsavcımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz