Haberler

Yakını, silahla öldürülen iş insanının tabutunun üzerine çıkıp kalça dansı yaptı

Güncelleme:

Ekvator'da silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren 35 yaşındaki iş insanının cenaze töreninde bir yakını, kalabalığın önünde tabutun üzerine çıkıp kalça dansı yaptı. Cenazeye katılan kalabalığın kadına alkışlarla eşlik etmesi ise dikkat çekti.

Ekvator'da geçen hafta silahla öldürülen 35 yaşındaki Marlon Mero Quijije isimli iş adamının cenaze töreninde, şahsın yakını olduğu belirtilen bir kadın, kalabalığın önünde tabutun üzerine çıkıp Emcidues'in "Ella Quiere Hmm Haa Hmm" şarkısı eşliğinde kalça dansı yaptı. Cenazeye katılan kalabalık kadına alkışlarla eşlik etti.

YÜZ BİNE YAKIN BEĞENİ ALDI

Kadının tabut üzerinde dans ettiği anlara ait görüntüler Twitter üzerinden ''Eğer kız arkadaşın cenazende bunu yapmaz ise, gerçekten kız arkadaşın mıdır?" başlığı ile paylaşıldı. Kısa sürede büyük ilgi gören video yüz bine yakın beğeni aldı.

TWİTTER KULLANICILARI İKİYE BÖLÜNDÜ

Video Twitter kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar kadının yaptığının doğru olmadığını savunurken, bazı kullanıcılar ise kadının sevdiği adamı bu şekilde yolcu etmek istediğini söyledi.

Yakını, silahla öldürülen iş insanının tabutunun üzerine çıkıp kalça dansı yaptı

Yakını, silahla öldürülen iş insanının tabutunun üzerine çıkıp kalça dansı yaptı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (162)

aksaray:

buda ekvataor devletinin chp li leri

56
71
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Dünyada chp bir tek Türkiyede var. Türkiye Bu dünyanın lider olarak istemeyen tek devleti

yanıt3
yanıt7
Fenerbahçe 34:

bu sene fener şampiyonluğun en büyük adayıdır eger şampiyon olamazsak hükümetin istifasını isteyeceğiz,hiç kimse feneri durduramaz.

yanıt11
yanıt24
Tabut Osman:

Nee

yanıt3
yanıt8
Faruk:

Yurtdışında olan saçma sapan haberleri paylaşıpta ülkemizin ahlakını bozmaya çalışmayın

yanıt43
yanıt12
Futbol:

Fenerbahce 34 ne kullanıyorsan biraz az kulan. Iyice gitmiş seninki

yanıt8
yanıt1
Flumedia:

En iyi yorum ????????

yanıt1
yanıt2
Şenol:

At gibi

yanıt5
yanıt3
Bize ne:

Faruk rümuzlu arkadas ülkemizdeki ahlaktan bahsetmis; evet cok hakli, dolandiricilik, hirsizlik, kadin dövmek, öldürmek, hakaret, kedi, köpek, esek tecavüzleri, bana niye yan baktin diyerek adam dövmek gibi seyler bizim ülkemizde yok. Hepsi yalan.

yanıt1
yanıt2
Deniz:

Bize ne rumuzlu arkadaş ewet ülkemizde malesef onlar mevcut sor bakalım kendi kendine neden var die insanlar birbirinden gördükleri şeyleri yaparlar görmediklerini yapmayı bilmezler böyle bir olayı medyaya yansıtıpta okuyanlar vay be die tepki veriyorsa bil ki insanları heveslendirici bir tutku oluşuyor belki yakın zamanda değil ama yıllar sonra da türkiye de bu tarz olaylarla karşılaşabiliriz Burda gösterilen ahlaka ve islama uygun değil bizim toplum ne yazık ki en çok medyadan gördüklerinden etkileniyor

yanıt7
yanıt1
Tüm 162 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title