İMALATTAN HALKA SATIŞ

Ekonomi 17.07.2019 - 17:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İMALATTAN HALKA SATIŞ

İlçemizin köklü esnaflarından Yuvam Mobilya sahibi Fahri Saygıner, Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No- 88 de Yuvam Mobilya da Gölcük halkına hizmet veriyor. Esnaf Saygıner'e ait Gölcük Kavaklı Mahallesinde ve Yeniköy'de olmak üzere iki mobilya İmalathanesi var. Mobilyayı kendisine ait imalathanesinde üreterek ve kedisi satıyor.

Gölcük'te uzun zamandan beri esnaflık yapan Yuvam Mobilya imalatçısı Fahri Saygıner, kendi imal ettiği mobilyaları kendi satıyor. İmalattan halka satışlarını sürdürüyor. İlçemizin köklü esnaflarından Yuvam Mobilya sahibi Fahri Saygıner, Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No- 88 de Yuvam Mobilya da Gölcük halkına hizmet veriyor. Esnaf Saygıner'e ait Gölcük Kavaklı Mahallesinde ve Yeniköy'de olmak üzere iki mobilya İmalathanesi var. Mobilyayı kendisine ait imalathanesinde üreterek ve kedisi satıyor. Aracıları koymayarak imalattan halka satışını sürdürüyor. Esnaf Saygıner yaptığı hizmetlerini anlatarak şunları söyledi. Fahri Saygıner; “halkımızın alım gücüne hitap etmek için araya aracıları koymayarak imalattan direk halka satışlarımızı yapıyoruz. Aynı zamanda sipariş üzerine mobilya takımlarını üretiyoruz. İşte bizim sloganımızda kendi yapar kendi satar. Müşterilerimizin istediği desen istediği şekilde mobilya üretimini yapıyoruz. Arada aracı olmadığı için fiyatlarımız çok ucuz oluyor. Bunun yanı sıra birçok özel günlerde çeşitli kampanyalar düzenliyoruz. Elimizden geldiği sürece müşterilerimize ağır gelen fiyatları eklemeyiz. Burada önemli olan her kesime hitap etmektir. Koltuk çeşitleri, çekyat çeşitleri ve tüm mobilya çeşitleri mevcuttur. Çeşitlerin bol olduğu yerde ve fiyatlarında uygun olması müşterilerimizin memnuniyeti bizi de memnun ediyor. Tabi ki esnaf olmak için önce müşterilere güven sağlamaktır. Bizim ürünlerimizde 4 yıl garanti var. Bu güne kadar bu güveni sağlamışız. Buda bizim için çok önemlidir” şeklinde konuştu. Fahri Haner  
İlçemizin köklü esnaflarından Yuvam Mobilya sahibi Fahri Saygıner, Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No- 88 de Yuvam Mobilya da Gölcük halkına hizmet veriyor. Esnaf Saygıner'e ait Gölcük Kavaklı Mahallesinde ve Yeniköy'de olmak üzere iki mobilya İmalathanesi var. Mobilyayı kendisine ait imalathanesinde üreterek ve kedisi satıyor.

Gölcük'te uzun zamandan beri esnaflık yapan Yuvam Mobilya imalatçısı Fahri Saygıner, kendi imal ettiği mobilyaları kendi satıyor. İmalattan halka satışlarını sürdürüyor.

İlçemizin köklü esnaflarından Yuvam Mobilya sahibi Fahri Saygıner, Gölcük Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No- 88 de Yuvam Mobilya da Gölcük halkına hizmet veriyor. Esnaf Saygıner'e ait Gölcük Kavaklı Mahallesinde ve Yeniköy'de olmak üzere iki mobilya İmalathanesi var. Mobilyayı kendisine ait imalathanesinde üreterek ve kedisi satıyor. Aracıları koymayarak imalattan halka satışını sürdürüyor. Esnaf Saygıner yaptığı hizmetlerini anlatarak şunları söyledi.

Fahri Saygıner; “halkımızın alım gücüne hitap etmek için araya aracıları koymayarak imalattan direk halka satışlarımızı yapıyoruz. Aynı zamanda sipariş üzerine mobilya takımlarını üretiyoruz. İşte bizim sloganımızda kendi yapar kendi satar. Müşterilerimizin istediği desen istediği şekilde mobilya üretimini yapıyoruz. Arada aracı olmadığı için fiyatlarımız çok ucuz oluyor. Bunun yanı sıra birçok özel günlerde çeşitli kampanyalar düzenliyoruz. Elimizden geldiği sürece müşterilerimize ağır gelen fiyatları eklemeyiz. Burada önemli olan her kesime hitap etmektir. Koltuk çeşitleri, çekyat çeşitleri ve tüm mobilya çeşitleri mevcuttur. Çeşitlerin bol olduğu yerde ve fiyatlarında uygun olması müşterilerimizin memnuniyeti bizi de memnun ediyor. Tabi ki esnaf olmak için önce müşterilere güven sağlamaktır. Bizim ürünlerimizde 4 yıl garanti var. Bu güne kadar bu güveni sağlamışız. Buda bizim için çok önemlidir” şeklinde konuştu.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.