DOLAR 32,5403 -0.04%
EURO 34,8101 -0.2%
ALTIN 2.432,870,13
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2100661-2,94%
Edirne
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yağmur felç etti

Yağmur felç etti

ABONE OL
19 Ağustos 2019 09:58
Yağmur felç etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de geçtiğimiz akşam yağan kuvvetli yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar göle döndü. Birçok ev ve işyerini su basarken, sularla dolan caddelerde otobilleri ile ilerleyemeyen bazı sürücüler araçlarını bırakıp yola yaya olarak devam etti

Kentte geçtiğimiz Cuma akşamı bardaktan boşalırcasına yağan yağmur olumsuzlakları da beraberinde getirdi. Kuvvetli sağanak nedeniyle şehrimizin bazı cadde ve sokakları su bastı. Su birikintilerinin trafik akışına engel olması nedeniyle İlhami Ertem ile Muammer Aksoy Caddeleri ve bazı tali yollar trafiğe kapatıldı.

Ayşekadın semtinde ise Talatpaşa Caddesi’nden dere gibi akan su alt geçitin suyla dolmasına neden oldu. Sultan I. Murat Devlet Hastanesi’ne ulaşımın sağlandığı Abdi İpekçi Caddesi’nde ise Özgür Çocuklar Parkı’nın bulunduğu kesimde birçok araç sürücüsü caddeden akan yağmur suları nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Araçları yolda kalan bazı sürücüler ise yoluna yaya olarak devam etmek zorunda kaldı. Polis ekipleri, trafiğin yoğun olduğu caddelerde sürücülere uyarılarda bulundu.

Koca Sinan Mahallesi’ndeki bir özel hastanenin acil servis girişine kum torbaları yerleştirilerek önlem alındı. Bir süre önce meydana gelen sağanak sırasında da söz konusu hastanenin acil servisini su basmıştı.

Yolların su altında kalması nedeniyle araçlar trafikte güçlükle seyretti. Bazı sürücüler araçlarını bırakıp yola yaya olarak devam etti.

Öte yandan yağan kuvvetli yağış nedeni ile belediye ekipleri mahallelerde biriken çamuru temizleme ve şehrimizin farklı yerlerinde tıkanan giderleri açma çalışması gerçekleştirdi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.