Kaza Yapan Yağmur Atacan, Linç Edilmekten Son Anda Kurtuldu - Son Dakika
Magazin

Kaza Yapan Yağmur Atacan, Linç Edilmekten Son Anda Kurtuldu

İstanbul'da kızının da içinde bulunduğu araçla kaza yapan Yağmur Atacan, kaza yaptığı köyün sakinlerinin hışmına uğradı. Atacan, linç edilmekten son anda kurtuldu.

13.12.2017 21:40  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Yağmur Atacan, içinde 5 yaşındaki kızının da olduğu araçla İstanbul Beykoz'da kaza yaptı. Kaza sonrası köylüler yolu trafiğe kapattı.

Kaza alanına kısa sürede gazeteciler akın etti. Medya mensuplarına tepki gösteren köylüler, kaza alanından ayrılmak isteyen Yağmur Atacan'ın da etrafını sardı.

Köylülerin büyük tepki gösterdiği Atacan, polis aracına girerek linç edilmekten son anda kurtuldu.

"NİYE ONU ÇEKİYORSUNUZ" TEPKİSİ

Yağmur Atacan'ı kaza alanında gören köylüler önce "Beyefendi gelmiş" diyerek tepki gösterdi. Köylülerin ikinci hedefi ise medya mensupları oldu. Muhabir ve kameramanlara serzenişte bulunan köylüler; "Kazayı çekin. Bizimle röportaj yapın. Niye onu çekiyorsunuz? Çünkü o ünlü değil mi?" diye haykırdı.

YARALI SÜRÜCÜNÜN KARDEŞİ İSYAN ETTİ

Daha sonra Yağmur Atacan basın mensuplarına kazayı anlatırken, "Orada itfaiye memuru da vardı. Benim nasıl geldiğimi o da gördü." deyince kazada yaralanan sürücünün kardeşi "Yanlış söylüyorsun. Araçtaki birini memur nasıl görebilir! " diyerek tepki gösterdi.

LİNÇTEN SON ANDA KURTULDU

Yağmur Atacan gelen tepki üzerine kaza alanından ayrılmak istedi. Bu sırada civardaki köylüler "Nereye gidiyorsun!" diyerek Yağmur Atacan'ın etrafını sardı. Yağmur Atacan polis aracına girerek lince uğramaktan son anda kurtuldu.

Kaza Yapan Yağmur Atacan, Linç Edilmekten Son Anda Kurtuldu

Son Dakika Magazin Kaza Yapan Yağmur Atacan, Linç Edilmekten Son Anda Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • S.b.k: Bu ufaklık da hep dayak yiyo ya.. Anası gibi duran karısıda dövüyodur bunu evde 18 24 Yanıtla
  • İsyanım var: zengin adam haklıdır bence abi,fakirler bi susun artık sürat yapamayacakmıyız biz bu ülkede 5 22 Yanıtla
  • Sezarın hakkı sezara : Çok efendince konuşmuş üslubunu bozmamış oradaki biri görüş açısı müsaitse niye görmesin ki bey abi fevri davranmış sert çıkış yapmış show :/ 24 1 Yanıtla
  • Yiğido: Adam Zaten zor konusuyor bide köylüler arkadan car car,,, ünlü diye kaza yapamaZ mı? Yapmayın lütfen ya,. 17 7 Yanıtla
  • erkan demır: rezıl herıf gıt olgun annenle gez 7 16 Yanıtla
    19: Bazı ihtiyar adamlar torunu yaşındaki kızlarla gezerken iyimi yani.. 2 1
  • Evliya: Ayıp be edebsizler herkes karısına laf ediyor ne kadar boş insanlarsınız hiç mi edep kalmadı adamın eşine laf ediyorsunuz pislik herifler sizde evleneceksiniz sizin de olacak INŞALLAH size de aynilari söylenir 18 1 Yanıtla
    Pınar Altuğ Atacan: Beyefendi öyle demeyin bende biraz hakediyorum iyiyim yani 3 3 Ümraniyeli..: Evliya, Pınar Altuğ eşini aldatmış bir ünlüdür hem de kocası askerken arkadaşıyla aldattı bu aldatma durumunu her hangi ünlü olmayan bir kadın yapsa kadına nasıl hitap edileceğini herkes biliyor. Aynı durumu ünlü bir bayan yaptığında aşk kaçamağı,çapkınlık oluyor. Nasıl olacak ? hangi dünyada yaşıyorsun burası Müslüman ülkesi Avrupa ülkesi değil. 2 1 Evliya : Ümraniyeli o onun yanlışıdır eşi de bu durumu anlayıp affediyse bu onların bileceği iştir müslüman ülkesi diyorsun da Efendi yorumları okumuyor musun bu durumu eleştirmeye kimsenin ne hakkı nede başka bişeyi var ! 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement