Haberler

Kaza Yapan Yağmur Atacan, Linç Edilmekten Son Anda Kurtuldu

Güncelleme:

İstanbul'da kızının da içinde bulunduğu araçla kaza yapan Yağmur Atacan, kaza yaptığı köyün sakinlerinin hışmına uğradı. Atacan, linç edilmekten son anda kurtuldu.

Ünlü oyuncu Yağmur Atacan, içinde 5 yaşındaki kızının da olduğu araçla İstanbul Beykoz'da kaza yaptı. Kaza sonrası köylüler yolu trafiğe kapattı.

Kaza alanına kısa sürede gazeteciler akın etti. Medya mensuplarına tepki gösteren köylüler, kaza alanından ayrılmak isteyen Yağmur Atacan'ın da etrafını sardı.

Köylülerin büyük tepki gösterdiği Atacan, polis aracına girerek linç edilmekten son anda kurtuldu.

"NİYE ONU ÇEKİYORSUNUZ" TEPKİSİ

Yağmur Atacan'ı kaza alanında gören köylüler önce "Beyefendi gelmiş" diyerek tepki gösterdi. Köylülerin ikinci hedefi ise medya mensupları oldu. Muhabir ve kameramanlara serzenişte bulunan köylüler; "Kazayı çekin. Bizimle röportaj yapın. Niye onu çekiyorsunuz? Çünkü o ünlü değil mi?" diye haykırdı.

YARALI SÜRÜCÜNÜN KARDEŞİ İSYAN ETTİ

Daha sonra Yağmur Atacan basın mensuplarına kazayı anlatırken, "Orada itfaiye memuru da vardı. Benim nasıl geldiğimi o da gördü." deyince kazada yaralanan sürücünün kardeşi "Yanlış söylüyorsun. Araçtaki birini memur nasıl görebilir! " diyerek tepki gösterdi.

LİNÇTEN SON ANDA KURTULDU

Yağmur Atacan gelen tepki üzerine kaza alanından ayrılmak istedi. Bu sırada civardaki köylüler "Nereye gidiyorsun!" diyerek Yağmur Atacan'ın etrafını sardı. Yağmur Atacan polis aracına girerek lince uğramaktan son anda kurtuldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan İstanbul Beykoz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

CEMAL OKKA:

ağzını burnunu kırsaydınız

38
10
yanıtYanıtla
Yağmur ATACAN:

Ben gayet iyiyim sevenlerim merak etmeyin.

10
27
yanıtYanıtla
DOLU ATACAN:

Yav he he heh e

yanıt4
yanıt5
Turgay ATACAN:

Ekmeği fazla alın Yusuf Miroğlu da geliyor hakkkıııııııı

yanıt1
yanıt0
DERYA:

EHH MALAMINE

yanıt0
yanıt0
AyNur:

Yağmur bey yanlış bişey yapmamis ki,,, niye bu kadar tepki

23
5
yanıtYanıtla
Realist:

Köylülerin yaptığını yakışıksız buldum. Sonuçta adam kaza yapmış, üzerinde bunun şoku var. Üstelik içinde evladı da varmış. Kendi veya günahsız evladı ölebilirdi. Adam ünlü diye onu çekiyorlarsa Yağmur’un suçu yok. Siz zamanında şakşakçılık yapmasaydınız sizi de çekerlerdi. Ben de köyden geldim ama hiçbir zaman kamera gördüğümde beni de çekin demedim. Köylü olarak ünlü olmamıza gerek yok. Atatürk zamanında ‘’Köylü Milletin Efendisidir!’’ dememiş miydi?

25
1
yanıtYanıtla
Ali:

Haklısın kardeşim. Köylü şov yapıyor

yanıt13
yanıt2
........:

Demekki sevilmeyen bir ünlü

8
11
yanıtYanıtla
ASLANBEY:

kaza ile yaş farkının ya da pınar altuğ konusunu açmanın ne anlamı var. gerizekalılar. . . .

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title