Futbolculara ülkelerine gitme konusunda bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, Tyler Boyd'un Başkan Çebi'den isteği dikkat çekti.

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ ile beraber tüm futbolcuların katıldığı bir telekonferans yaptı… Bu toplantıda, isteyen oyunculara evlerine gidebilecekleri ancak 16 Mayıs’ta İstanbul’da olacak şekilde kendilerini ayarlamaları istendi. Ayrıca tarifeli uçuşlar olmadığı için ancak özel jetlerle evlerine dönebilecekleri tekrarlandı.

Toplantının en dikkat çeken anı ise ABD’li oyuncu Tyler Boyd’un Başkan Çebi’ye adeta, “kız arkadaşımı kurtarın” diye yalvardığı anlar oldu. Boyd, ABD’de herkesin koronavirüs nedeniyle çıldırdığını, bir mühendisin sevgilisinin yaşadığı Los Angeles limanına yanaşan hastane gemisine trenle çarparak batırmak istediğini anlattı. Kız arkadaşını ABD’den bir an önce Türkiye’ye getirmek istediğini söyledi. Bunun için kendisine yardım edilmesi ricasında bulundu.

Tyler Boyd’un anlattıkları karşısında şok olan Başkan Çebi’nin, tüm uçuşların durduğunu anlattığı ancak Boyd’a kız arkadaşını ABD’den kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapacağı sözü verdiği bildirildi.

Kaynak: Fotospor