Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Ya Kaptan! Ya Korsan!

Ya Kaptan! Ya Korsan!

Saadet ve Birlik İttifakındaki kardeşlerimizin bin düşünüp, tarihi bir karar vermelerini tavsiye ediyoruz! Çünkü tüm maddi ve manevi plan ve projelerini bir bir tatbik etmekte olan AK İktidarını düşürmek isteyen şeytani şer odakların tuzağına düşmekte olduklarını endişeyle görmekteyiz!

Alacakları her oyun, CHP ve yandaşlarına yarayacağını hesap etmelerini hatırlatıyoruz!

Ayrıca CHP, MHP ve HDP gibi faşist partilerin yalan, palavra ve iftiralarıyla aldatılmakta olan kardeşlerimize de oy vermeden evvel, bin düşünüp bir karar vermelerini tavsiye ediyoruz!

Haset, hırs ve kinimiz İmani ilkelerimizin ve aklımızın önüne geçmemeli! Bizi; adalet, emanet, feraset ve basiretimizi kör ederek, hikmetli karar vermekten alıkoymamalı!

Gelecek nesillerin ahını alacak yanlışlardan kaçınılması gerektiğini anlamalıyız.

Kim güzel ve yararlı bir işe aracılık ederse, o işten kazanılacak mükâfatta kendisine de bir pay vardır. Kim de kötü ve zararlı bir işe aracılık ederse, ondan doğacak zararlarda kendisine de bir sorumluluk payı vardır. Böylece her insan, yaptığının karşılığını tam olarak görecektir. Çünkü her şey, Allah’ın kudret ve gözetimi altındadır. [Ennisa S.85]” ilahi mesajı gereği
7 Haziran günü, kendi irademizin tercümanı olan ellerimizle, iki şeyden biri iktidara gelecektir.

Ya Hak, ya Batıl! 

Ya Hayır, ya Şer! 

Ya Adalet, ya Zulüm!

Ya Bereket, ya Felaket!  

Ya Barış, ya Savaş!,

Ya İstikrar, ya Kaos!

Ve…

Ya Kaptan, ya Korsan yollarından birine aracı olacağımızı unutmayalım!

Oylarımızla, mazlumların ahına ve bedduasına değil, duasına ortak olmalıyız!

Aynı idealde yüzde elli oy ile 300’e yakın milletvekili çıkaracak olan AK Parti varken yüzde iki oy ve sıfır milletvekili olan partilerde zaman harcamanın kime faydası var? Hiç düşünmüyor muyuz?!

Akıllı bir mü’minin; ülkemizin Milli bir Anayasaya ve Başkanlık sistemine geçmesi ve yeni haklara kavuşmamız için İktidar Partisine dört yüz milletvekili çıkarması için destek vermesi gerekmiyor mu? 

Partilerinizi kapatarak, Ak Parti’ye iltihak edin demiyoruz. Sadece seçim günü İktidar Partisine borç oy vererek yeryüzü mazlumlarını bayram ettirin diyoruz!

AK Parti dışındaki barajı asla geçemeyecek Milli Partilere verilecek her oy’un CHP ve ikizleri MHP ve HDP’ye yarayacağını niçin düşünmüyoruz!

Seçim sonuçlarıyla, Ülke gemimizin Ya ehil ve emin kaptanlara ya da pusuda bekleyen korsanlara teslim edileceği gerçeğini niçin idrak edemiyoruz!

Merhum Erbakan Hocamıza ve Şehitlerimiz Merhum Adnan Menderes, Merhum Özal ve Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve kadrolarına zulüm yapan, ihanet eden Din ve Millet düşmanı faiz, kumar çetesi partilerine dolaylı ve dolaysız destek veren kardeşlerimi İman Kardeşliği hukuku gereği bir kere daha uyarıyoruz ki;

Allah yolunda ve vatan uğrunda, tüm Ümmetin ve mazlum insanlığın kurtuluşu adına böyle amansız mücadele verilirken, samimiyetle size uzatılan AK eli geri çevirmeyin!

Ve gelin; Hep beraber el ele, AK oylarla, milletimize yönelecek olan zulüm ve İhanet Ok’larını önleyelim İnşallah!

Selâm, sevgi ve duayla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi