|

Ya hep ya hiç

NATO imzalı işgal planına MHP lideri Devlet Bahçeli de sert tepki gösterdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/11/2017 Pazar
Güncelleme: 04:09 - 19/11/2017 Pazar
Yeni Şafak
MHP lideri Devlet Bahçeli
MHP lideri Devlet Bahçeli

NATO’nun yıllardan beri Türkiye’yi sırtından vurmak için oyun içinde oyun planladığını kaydeden Bahçeli, Twitter hesabındaki mesajlarında şunları kaydetti: “Türkiye’nin üyesi olduğu uluslararası ittifaklar, ne hazin, ne yazık ki, bir tarafta yüzümüze gülerken diğer tarafta sırtımıza hançeri saplamak, ayağımıza ve bahtımıza pranga vurmak için çalışmış, çabalamış ve oyun içinde oyun planlamışlardır. Açıkça ifade etmem gerekirse NATO bunlardan birisidir. NATO yıllardır altımızı oymuş, hassasiyetlerimizi kaşımış, siyasal ve toplumsal kaosların kışkırtıcısı, azmettiricisi olmuştur. NATO’nun hata yapma lüksü yoktur. Skandallara kuluçka işlevi görmesi, sakat ve sancılı niyetlere yataklık yapması kabulü mümkün olmayan kepazeliktir.”

YA HEP YA HİÇ!

“Trident Javelin 2017 isimli masa üstü tatbikatta gizli Türkiye hazımsızlığı, Türklük husumeti yüzeye çıkmıştır. Bu tatbikat görünümlü provokasyon kapsamında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının kurgusal hasım ülkelerin liderleri arasında gösterilmesi, ilaveten Sayın Erdoğan’ın alenen karalanması tamir ve telafisi olmayan bir rezilliktir. NATO’yu doğrudan bağlayan bu alçalmanın, bu aşağılık tertibin birkaç ucube ve alçak görevlinin suçu diye geçiştirilmesi, özür dilemekle durumun kurtarılma gayretleri beyhude ve boş bir arayıştır. Artık ve vakit kaybetmeksizin NATO’nun sorgulanması, dünden bugüne emel ve hedeflerinin masaya yatırılması Türkiye için aciliyeti olan bir mecburiyettir. Ya hep ya hiç diyeceğimiz bir sınıra yaklaşıldığı bir gerçektir. Özürmüş, ne özrü, neyin özrü?”

  • Alçaklık
  • Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, NATO’daki skandala ilişkin, “Bu alçaklığı yapanları şiddetle ve nefretle kınıyoruz” dedi. “Geçmişte yedi düvel nasıl ki Atatürk ve arkadaşlarını yenmeyi ve yok etmeyi başaramadıysa bugün Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yenmeyi ve yok etmeyi de başaramayacaklardır” diyen Bozdağ, Türkiye’ye düşmanlık ve ihanet edenlerin, FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerini el üstünde tuttuğunu vurguladı.

#NATO
#Devlet Bahçeli
#Bekir Bozdağ
6 yıl önce