Öne Çıkanlar koku Otomobil ekmek badana araç

Bu haber kez okundu.

World Scholar’s Cup 2018 Turnuvası’nda Avrupa Sınav Koleji Rüzgarı

2007 yılında Daniel Berdichevsky tarafından başlatılmış, uluslararası öğrenme festivali ya da bilgi dekatlonu olarak da tanımlanabilen bir programdır. Konuşma dili İngilizce’dir.Dünyanın dört bir yanındaki, akademik potansiyeli yüksek ortaokul (juniors) ve lise (seniors) öğrencileri, her yıl ocak ayında belirlenen tema üzerinden;

Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Sanat ve Müzik, Tarih ve Edebiyat gibi alanlardaki performanslarıyla takım bilgi yarışması, bireysel bilgi yarışması, münazara ve makale yazma olmak üzere dört ayrı kategoride akademik donanımlarını İngilizce dilinde sergileme ve sınama fırsatı bulurlar.

Ortaokul ve lise  düzeyinde  toplam 6 takımla katıldığımız, konuşma dili İngilizce olan yarışmada Ortaokul (Juniors) takımımız  8 Altın , 19 Gümüş madalya,  Lise takımımız (Seniors) 22 Altın, 17 Gümüş madalya ve  1 Takım Kupasını kazanmayı başarmışlardır. Takımlarımız toplamda 30 Altın , 36 Gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Öğrencilerimizin  tamamı  bir üst tura yükselme başarısının  yanı sıra , bireysel ve takım  performanslarıyla birçok  altın ve gümüş madalya ve 2 birincilik  kupası kazanarak okulumuzun gurur kaynağı oldular.

Avrupa Sınav Koleji öğrencilerini bu üstün  başarılarından dolayı tebrik eder ,bir üst  tur olan Global Round’da şimdiden başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.