1xbet betist supertotobet
Bugun...



Wlive Sports ve Music Festivali'nde Manga konseri...

“Just Be Alive” sloganıyla Antalya Ekdağ Lara Beach’te 4 gün boyunca birbirinden çeşitli spor, müzik ve aktivitelerle süren Wlive Sports ve Music Festivali noktalandı. Final müsabakalarının oynandığı son günde, turnuvaları kazanan takımlara ödülleri verildikten sonra festivalin son gecesi Manga konseriyle noktalandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-08-2019 18:11:44 Tarih: 19-08-2019 17:51

Wlive Sports ve Music Festivali'nde Manga konseri...

Antalya’da 15-18 Ağustos 2019 tarihleri arasında Ekdağ Lara Plajında yapılan Wlive Sports ve Music Festivali görkemli bir kapanışla noktalandı. Spor, müzik ve eğlencenin bir arada olduğu etkinliklerle süren festivale ilgi yoğun oldu. Festivalin son gününde oynanan final maçlarının ardından ödüllerini alan sporcular, ödül törenin ardından 4 günün başarısını Manga müzik grubunun konseri ile kutladı.

SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Wlive Sports ve Music Festivali’nde son gün oynanan final maçlarının ardından voleybol ve basketbol turnuvalarında kazanan takım ve sporculara ödülleri verildi. Dört gün süren etkinliğe beachvolley karşılaşmalarına toplam 57 takım ve 119 sporcu, 3x3 streetball karşılaşmalarına ise toplamda 69 takım ve 261 sporcu olmak üzere genel toplamda ise 126 takım ve 380 sporcu katılım gösterdi. Bu genel toplamda 126 takımdan 69’u festival alanındaki kamp noktasında konakladı. Erkek ve kadın grubundan oluşan 3’er kategoride düzenlenen turnuvalarda erkeklerde; 15 yaş üstü gençler, 18 yaş üstü elit ve 40 yaş üstüveteran, kadınlar da ise 15 yaş üstü gençler, 18 yaş üstü elit 35 yaş üstü veteran olmak üzere dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

FESTİVALİN SON GÜNÜNE MANGA DAMGA VURDU
Dört gün süren Wlive Sports ve Music Festivali’nde gün her sabah Sensing Body Academy Beden Hareket Sistemleri ve Mindful Uygulamalı Eğitimler Direktörü Neval Aras önderliğinde yapılan yoga seansları ile başladı. Dört gün boyunca devam eden festivalde katılımcılar DJ Erdinç Karadeniz’in performansının yanı sıra dans gösterileri, müzik dinletileri ve sürpriz şovlar ile keyifli zaman geçirme şansı buldu. Festivalde dört gün
boyunca devam eden gündüz etkinliklerinin ardından akşamları ise konserler ile renklendi. Festival boyunca sırasıyla ilk gün Derya Uluğ, ikinci gün Anıl Piyancı, üçüncü gün Fatma Turgut ve son gün ise Manga müzik grubu sahne aldı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞLENCE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI