Vücutta Biriken Şekeri Dışarı Atıyormuş!

Sürekli Yediğimiz Bu Balığın Vücudumuzu Şekerden Arındırıcı Etkisi Varmış!

Vücudu Şekerden Arındırmanın Yolları

Dünyayı Etkileyen Obezite, Kanser, Diyabet Gibi Ölümcül Hastalıkların Şekerle Yakından Alakası Olduğu Söyleniyor. Peki, Sağlığımızı Bu Kadar Kötü Yönde Etkileyen Şekeri Nasıl Bırakacağız? Vücudumuzdan Şekeri Arındırmanın Yolları Nelerdir? Tüm Bu Soruların Cevaplarını Birazdan Öğreneceksiniz.

Kalp Hastalıkları, Kanser, Bunama, Tip-2 Diyabet Gibi Pek Çok Hastalık Dönüp Dolaşıp Şekerle İlişkilendiriyor. Peki, Vücudumuzu Şekerden Arındırmak İçin Neler Yapmamız Gerekir? İşte Vücudumuzu Şekerden Arındıracak Önemli Açıklamalar:

10 Günde Şekeri Vücudunuzdan Atın

Eat Fat Get Thin Kitabının Yazarı, Fonksyonel Tıp Uzmanı Mark Hyman Şekeri Vücudunuzdan Atmak Ve Bağımlılıktan Kurtulmak İçin 10 Gün Yeterli Diyor. Şeker Detoksu Yapan 600 Kişi 10 Günde Tatsız Diyet Yemekleri Yemek Zorunda Kalmadan Ve Açlık Çekmeden Totalde 1800 Kilo Vermeyi Başarmış.

10 Gün Boyunca Şekeri Tamamen Hayatınızdan Çıkarttığınızda Kendinizi Çok Daha Enerjik Ve Hafif Hissedeceksiniz. Bu Süreçte Kazanacağınız Yeni Alışkanlıklarla Detoks Sonrası Da Daha Sağlıklı Seçimler Yapmanız Mümkün. İşte Dr. Hyman’ın Şeker Detoksu Tavsiyeleri:

Biyolojik Bir Bağımlılıktan Kurtulmanın Tek Yolu Aniden Bırakmaktır. Bağımlılar Sadece Bir İçki, Veya Bir Sigara İle Duramazlar. Tamamıyla Bırakın.

Şekeri, Unlu Ürünleri, Yapay Tatlandırıcıları, Trans Ve Hidrojenize Yağ Ve MSG İçeren Her Şeyi Bırakın. 10 Gün Boyunca, Kutuda, Pakette, Konserve Olarak Gelen Hiçbir Şey Yemeyin. Tamamen Doğal Gıdalarla Beslenin.

Her Öğünde Protein Tüketmek, Kan Şekerinizi Dengelemenin En İyi Yoludur. Gününüze Çiftlik Yumurtası İle Başlayın. Kuruyemiş, Balık, Yumurta Gibi Protein Açısından Zengin Gıdaları, Her Öğüne Katmayı Deneyin.

Yağ Sizi Şişmanlatmaz, Şeker Şişmanlatır. Yağ Sizi Doyurur, Kan Şekerinizi Dengeler Ve Hücrelerinize Enerji Verir. Proteinle Birlikte, Her Öğünde Sağlıklı Yağlar Tüketin. Kuruyemiş, Zeytinyağı, Hindistan Cevizi Yağı, Avokado Ve Omega-3 Sağlıklı Yağlara Örnek Olabilir.

ayder-turizm-logo-koksal-071-107.png

Editör: TE Bilisim