Büyük Torbalı

Vücut için oksijen çok faydalı

Bayanların cilt bakımında kullanılan “oxypeelix” adlı makine adeta mucize gerçekleştiriyor. Yüksek basınçlı ayrıştırma tekniği ile çalışan bu makine, havadan yüzde 98 oksijen iyonize ediyor.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Vücut için oksijen çok faydalı
211 Görüntüleme
08 Haziran 2019 - 0:53
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

OKSİJENLE bakım tedavisi uygulamayı sağlayan ‘oxypeelix’ adlı makineyi Torbalı’ya getiren Jadem Güzellik ve Epilasyon Merkezi büyük ilgi görüyor. Yüksek basınçlı ayrıştırma tekniği ile çalışan bu makine, havadan yüzde 98 oksijen iyonize ediyor. Özel tasarımlı sprey ağzı, tabancası ve maskesiyle saf oksijen kurumuş cilt tabakalarına nüfuz ederek cildin canlanmasına destek oluyor. Cemali Tuncel Bulvarı üzerinde hizmet veren Jadem Güzellik ve Epilasyon Merkezi Müdürü Duygu Çelik, “Torbalılı bayanların hizmetine sunduğumuz bu makinenin yaptıkları ile daha güzel ve bakımlı olacaksınız” diye konuştu. Çelik, ayrıca bu cihazın leke tedavisi, gözenek tedavisinde ve içeriğinde bulunan radyofrekans özelliği ile cilt gençleştirme, kırışıklık giderme ve gıdı toparlama tedavisinde de kullandığını belirtti.

OKSİJENİN ZARARI VAR MIDIR?

Saf oksijen sisteminin özellikle sorunlu ciltlere sahip sigara içen kadınlara uygun olduğunu anlatan Duygu Çelik, bu uygulamanın kan dolaşımı ve metabolizmayı canlandırdığını, hassaslaşmış cildi en iyi hale getirdiğini ifade etti. Çelik, “Aktif bileşen içeren yüksek basınçlı oksijen dermatoloji araştırmalarına konu olmuştur. Bunun sonucunda ortaya çıkmıştır ki; oksijen enjeksiyonunun insan cildine zararı yoktur. Aktif oksijen cildin üzerine nüfuz edebilir ve cilt altında hızla birikim sağlar. Cilde oksijen ve besleyici madde sağlar. İşlem dijital olarak kumanda edilir ki, bu elle kumandadan daha güvenlidir” dedi.

VÜCUT İÇİN OKSİJEN ÇOK FAYDALI

Aksine oksijenin vücut için çok yararlı olduğunu ve Torbalı’ya getirdikleri bu makine ile ilçede çığır açtıklarını dile getiren Çelik, “Oksijen atomizasyonu, enjeksiyonu ve solunumu sağlar. Sürekli olarak yüzde 98 saflıkta oksijen temin eder. Cildin besleyici maddeleri kolayca emmesini sağlar” diye konuştu. Bu makineyi Torbalılıların hizmetine sunmak için büyük fedakarlık yaptıklarını anlatan Jadem Güzellik ve Epilasyon Merkezi Müdürü Duygu Çelik, “Bayanlarımız merkezimize gelerek artık daha bakımlı ve güzel olabilirler” şeklinde konuştu.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web