Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Vücut diliniz sizi ele veriyor

Gökyüzü bugünün haftanın en iddialı günü olduğunu belirtirken, yalnızlıktan yüksünüp hayatı sorgulayan biriyseniz, bu döngünün size hayat arkadaşı verebileceği tesadüflere gebesiniz derim. 2017 yılının size iyi gelmediğini düşünenlerdenseniz yanılıyorsunuz. Çünkü size iyi gelmeyen insanlarla irtibatınızı kestiniz ve canınızın istemediği hiçbir şeyi yapmadınız. Belki bugün o insanların yanında değilsiniz ama emin olmadığınız, güvenmediğiniz kişilerle de yol almadınız. Güneş'in hava burcundan su burcuna geçmeye hazırlandığı bu araf günlerinde bakın görün; vücut diliniz sevgiyi vermek istediğiniz zaman ne hallere bürünüyor. İşte vücut diliniz…

ATEŞ GRUBU
Koç, Aslan ve Yay burçları dik duruşları ile dikkat çekerler. İddialı konuşmalarının yanı sıra beden dilini de birleştirerek hoşlandığı kişinin yanında rahat tavırlar sergileyebilirler. Onlara göre her şey açık ve net olmalı ama asla basit olmamalıdır. Sözlü iltifatlar ile sevgiyi güçlü bir şekilde ifade ederler. Bakışları ve davranışları ile çevresinden sıyrılarak, varlığını kabul ettirmek istercesine 'Ben buradayım' derler. Cesaretleri, yüksek enerjilerinin kaynağıdır. Odak noktası olmaktan hoşlanır, isteklerinin peşinden gitmek isterler.

TOPRAK GRUBU
Boğa, Başak ve Oğlak burçlarının duygularını kestirmek kolay değildir. Ancak kendi istediklerinde hissettiklerini açığa vuracaklarını düşünseniz de onlar da bir yere kadar saklayabiliyorlar. Öncelikle karşısındaki kişiyle doğrudan göz teması kurmayı tercih ederler.
Bunu yaparlarken de gözlerini hiç kaçırmazlar. Hoşlandığı kişiyi etkisi altına almak için güçlü bir duruş sergilerler. Bu yüzden vücut yönlerini karşılarındaki kişiye göre ayarlarlar. Konuşmalarında ellerini kontrol etmekte zorlanırlar.
Aşık olduklarında enerjilerinin arttığını görmemek mümkün değildir.

HAVA GRUBU
İkizler, Terazi ve Kova burçları iletişimde başarılı oldukları kadar tepkileri ile de duygularını ifade etmekte başarılıdırlar. Aşık oldukları zaman heyecanlarını gözlerinden okursunuz. Sabit bir şekilde onları yerlerinde görmek zordur. Aktif ve enerji doludurlar.
Hareketli yapıları ile duygularını göstermek yerine, aksine saklamak onlar için daha zordur.
Temas kurmaktan hoşlandıkları için sohbet esnasında farkında olmadan fiziksel temas kurabilirler.
Ellerini aktif bir şekilde kullanmaları; duygularını göstermelerinde en belirgin işarettir.

SU GRUBU
Yengeç, Akrep ve Balık burçları yoğun duygulara sahiptirler.
Sezgilerinin yönlendirmesiyle hareket etmeyi tercih ederler.
Hoşlandıkları kişinin konuşmalarının yanı sıra yüz ifadesinden ve vücut dilinden anlam çıkarabilirler.
Etkilendikleri kişinin gözlerinin içine bakmaktan çekinirler.
Çünkü kendilerini bakışlarının ele vereceğini düşünürler.
Ses tonlarını ayarlayarak açık vermemeye çalışsalar da ani ses yükselmelerine hakim olamazlar.

ASTRO GÜNDEM
Venüs, Neptün'e kafa tutuyor. Yıldızlar yasal ve finansal katılım gerektiren sözleşmelere dikkat çekerken, yeni yasalar gündeme gelebilir. Para piyasası, borsa, enflasyon gibi terimleri bugün duyabilirsiniz. Ayrıca sosyal sorumluluk projeleri, yardım kuruluşları, ses sanatçıları ve farklı siyasi görüşü paylaşan gruplar medyada fazlasıyla yer alacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA