Haberler

Volkan Demirel'in eşi Zeynep, oyun havası eşliğinde spor yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel'in model eşi Zeynep Demirel oyun havası eşliğinde spor yaptı. Zeynep Demirel, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Eski kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabını sık kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

2009'da Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı hikayesinde takipçilerini şaşırttı.

ÇİFTETELLİ VE ROMAN HAVASI EŞLİĞİNDE SPOR YAPTI

Zeynep Demirel, çiftetelli ve roman havası eşliğinde trambolinin üzerinde zıpladı. Zeynep, paylaşımına, "Günümdeyim" notunu bıraktı. 31 yaşındaki modelin siyah taytı ise dikkat çekti.

Volkan Demirel'in eşi Zeynep, oyun havası eşliğinde spor yaptı

Volkan Demirel'in eşi Zeynep, oyun havası eşliğinde spor yaptı

Volkan Demirel'in eşi Zeynep, oyun havası eşliğinde spor yaptı

Volkan Demirel'in eşi Zeynep, oyun havası eşliğinde spor yaptı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

AMAN HA:

EVİNİZDEN ALDIRIR . !!! ÇOK AĞIR ABİDİR VOLKAN DEMİREL :)ama ağırlığı kg olarak sanırım karakter ağırlığı yer çekimsiz ortam kadar

11
5
yanıtYanıtla
ad mad yogh:

ben açım millet aç , şu güruhtaki keyfe bak saltanata bak, oluyormu yakışıyormu hiç

9
5
yanıtYanıtla
Nizam:

Keyif cayi al

yanıt2
yanıt2
Şehnaz tango:

Müzik eşliğinde bulaşık yıkayıp yemek yapıyorum bende benim haberle bu haberin ne farkı var

13
0
yanıtYanıtla
KÜRŞAD:

Haber değeri sıfırı

13
0
yanıtYanıtla
:

evlenmiş barklanmış çoluk çocuğa karışmışlar bu fenomen ayaklarını bırakıp evlerine hanım çocuklarına anne olma zamanı gelmiş geçiyor bile ne lüzumu var boy boy şuh pozlar resimler videolar çekip yayınlamaya yazık gerçekten bu millete yazık batı sevdası ne hallere koydu vatandaşlarımızı evvelde erkek eşini kıskanır yan gözün ucuyla bakılmasına tahammül edemezdi başı beladan da çıkmazdı şimdilerde gizliden gizliye yedirilen domuz etleri herhalde kıskanma duygusunu da yok etti

6
7
yanıtYanıtla
VOLKAN DELİKANLI(?) ABİMİZDİR:

İKİ ÇOCUK ANNESİ HER EVLİ KADININ YARI ÇIPLAK POZLARINI SOSYAL MEDYAYA KOYMASI, YAYINLAMASI BİZİM ÜLKEMİZİN ''YENİ GELENEKLERİNDEN BİRİSİDİR''. VATANA MİLLETE HAYIRLI UĞURLU OLSUN. ONLAR İSTERLER Kİ GÖRDÜKLERİMİZLE ALAKALI YORUM YAPALIM. ''BİZ ANADOLU ERKEKLERİNİN'' GENELİKLE EVLİ, ÇOCUKLU KADINLARLA PEK İŞİ OLMAZ.

6
5
yanıtYanıtla
MAVÎ GECE:

Ayip ya bu kadarida cok ayip. Kocasina gösterecek bir sey birakmamis. Nedir bu toplumun geldigi nokta. Herkes sorumsuz, herkes sasirmis. Yazik !

6
1
yanıtYanıtla
Lokumcu Çeto:

LOKUM abiler LOKUM

2
1
yanıtYanıtla
Şehnaz tango:

Bende müzik eşliğinde bulaşık yıkadım yemek yaptım. Arkası gelmez dertlerimin fesüpanallah birisi biter diğeri başlar bıktım illallah

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title