Voleybol şampiyonasında Bulancak liseleri başarılı oldu

SPOR 05.01.2017 - 17:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4933+ kez okundu.
 

Voleybol şampiyonasında Bulancak liseleri başarılı oldu

2016-2017 Okullara arası Genç Erkekler Voleybol Giresun İl Birinciliğinde,...
...Bulancak ilçesi 2'lik, 3.'lük ve 4.'lük alarak başarılı bir performans sergiledi. 3 Ocak Salı günü oynanan final maçında Giresun Spor Lisesi Bulancak Anadolu Lisesini 3-1 mağlup ederek Giresun İl Birincisi olurken Bulancak Anadolu Lisesi geçen yıl olduğu gibi ikincilikle yetindi. Espiye Muhsin Yazıcıoğlu Spor salonunda yapılan final maçları sonunda Bulancak ilçesi liseleri 3 ve 4.lük maçında da yer aldı.3 ve 4.lük maçında Bulancak Sabiha-Raşit Özdemir MTAL, Bulancak Bahçelievler And. Lisesini 3-0 mağlup ederek 3. oldu.İl birinciliğinde 2. olan BAL takımı beden eğitimi öğretmeni Alper Bektaş, "Bu yıl çok iyi çalışma yapamadık. ancak oyuncularım tecrübeleri ile oynadı. 2. bizim için bu şartlarda iyi sayılır. Giresun Spor Lisesini tebrik ederiz. Bulancak liseleri olarak ta aslında başarılı olduk" dedi.     
2016-2017 Okullara arası Genç Erkekler Voleybol Giresun İl Birinciliğinde,...
...Bulancak ilçesi 2'lik, 3.'lük ve 4.'lük alarak başarılı bir performans sergiledi. 3 Ocak Salı günü oynanan final maçında Giresun Spor Lisesi Bulancak Anadolu Lisesini 3-1 mağlup ederek Giresun İl Birincisi olurken Bulancak Anadolu Lisesi geçen yıl olduğu gibi ikincilikle yetindi. Espiye Muhsin Yazıcıoğlu Spor salonunda yapılan final maçları sonunda Bulancak ilçesi liseleri 3 ve 4.lük maçında da yer aldı.
3 ve 4.lük maçında Bulancak Sabiha-Raşit Özdemir MTAL, Bulancak Bahçelievler And. Lisesini 3-0 mağlup ederek 3. oldu.
İl birinciliğinde 2. olan BAL takımı beden eğitimi öğretmeni Alper Bektaş, "Bu yıl çok iyi çalışma yapamadık. ancak oyuncularım tecrübeleri ile oynadı. 2. bizim için bu şartlarda iyi sayılır. Giresun Spor Lisesini tebrik ederiz. Bulancak liseleri olarak ta aslında başarılı olduk" dedi.

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.