'Voleybol bir tutkudur 2'

SPOR 02.01.2017 - 17:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2955+ kez okundu.
 

'Voleybol bir tutkudur 2'

Giresun 19 Eylül Spor salonun da TVF voleybol 1. Liginde B grubunda yer alan,...
...1926 Bulancakspor voleybol takımın maçlarını izlemeye ve desteklemeye giden sporseverlerin neşeli, heyecanlı ve güzel görüntülerini geçen sayılarda sayfamıza taşımıştık. Büyük bir ilgi gören bu haber yorum görüntülerimizi voleybol sezonu devam ettiği sürece Gazete Yıldız Haber olarak sayfalarımıza aktaracağız. Voleybol 1. Liginde Bulancakspor’un oynadığı Malatya BŞB maçından kareler yayınlıyoruz.Neşet aydın oğulları ile maça gelmiştiBulancak'ta bir özel firmada personel olarak çalışan Neşet Aydın'da işlerden fırsat bulduğunda Bulancakspor’un maçlarını izlemeye geliyor. Bu seferde oğulları ile maça gelen Aydın salonundan mutlu ayrıldı. Uzun Ali Nail Aydeniz de maçtaydıBulancak'ta voleybol sporunun ilk oynandığı yıllarda voleybol ile tanışan ve ilçede ilk akla gelen isimlerden olan Uzun Ali lakaplı Ali Nail Aydeniz de hemen hemen her maçta salonunda hazır bulunuyor. Aile boyu voleybol sporunun içinde bulunan Ali Aydeniz oğlu ile maçı izledi.Eskiden onlarda voleybol oynamıştıBulancak ta bayan voleybolunun 1980’lerde ilçemizde başlayan faaliyetlerinin içinde başarılı olan ve Bulancak Ticaret Lisesi olarak adını bölge genelinde duyuran okulun başarılı 2 oyuncusu Hülya Yirmibeş(Ali Aydeniz’in eşi-Derya Yirmibeş ikiz kardeşlerin önemi unutulamaz. Eski günleri de bu maçlarda anımsayan Hülya-Derya kardeşler maçları kaçırmamaya çalışıyor.Ahmet Akgün-Muammer Akbulut sporu seviyorBulancak ta tanınan ve sevilen iki siması Ahmet Akgün ve Muammer Akbulut ta Bulancakspor’un Giresun daki maçlarına gelerek takımlarını destekliyorlar. Belediye meclis üyeliği de yapan Akgün ile Akbulut salonun ağır misafirleri olarak biliniyor.Azem Üstündağ-Muzaffer Ayduvan-Murat Kırca hoca üçlüsüBulancak ta farklı okullarda beden eğitimi öğretmenliği yapan Azem Üstündağ-Muzaffer Ayduvan- Murat Kırca üçlüsü son maçta tribünlerdeki yerlerini aldılar. Beni her gördüklerinde “manşet olalım hocam” diye laf yapıştıran Azem-Muzaffer- Murat hocama “bu kez manşet yok” dedim.Ahmet Murat Yücel-Erkan Yılmaz da çocukları getirmiştiBulancak ab-ı hayat derneği başkanı ve edebiyat öğretmeni Ahmet Murat Yücel ve Erkan Yılmaz hocam da hafta sonu salonda maç var çocuklarda sevsin sporu diye çocuklar ile maça gelmişler. Voleybol maçlarını izlemeye aileler de hemen hemen çocukları ile gelmeyi bir görev bilmişler diyelim.  
Giresun 19 Eylül Spor salonun da TVF voleybol 1. Liginde B grubunda yer alan,...
...1926 Bulancakspor voleybol takımın maçlarını izlemeye ve desteklemeye giden sporseverlerin neşeli, heyecanlı ve güzel görüntülerini geçen sayılarda sayfamıza taşımıştık. Büyük bir ilgi gören bu haber yorum görüntülerimizi voleybol sezonu devam ettiği sürece Gazete Yıldız Haber olarak sayfalarımıza aktaracağız. 
Voleybol 1. Liginde Bulancakspor’un oynadığı Malatya BŞB maçından kareler yayınlıyoruz.
Neşet aydın oğulları ile maça gelmişti
Bulancak'ta bir özel firmada personel olarak çalışan Neşet Aydın'da işlerden fırsat bulduğunda Bulancakspor’un maçlarını izlemeye geliyor. Bu seferde oğulları ile maça gelen Aydın salonundan mutlu ayrıldı. 
Uzun Ali Nail Aydeniz de maçtaydı
Bulancak'ta voleybol sporunun ilk oynandığı yıllarda voleybol ile tanışan ve ilçede ilk akla gelen isimlerden olan Uzun Ali lakaplı Ali Nail Aydeniz de hemen hemen her maçta salonunda hazır bulunuyor. Aile boyu voleybol sporunun içinde bulunan Ali Aydeniz oğlu ile maçı izledi.
Eskiden onlarda voleybol oynamıştı
Bulancak ta bayan voleybolunun 1980’lerde ilçemizde başlayan faaliyetlerinin içinde başarılı olan ve Bulancak Ticaret Lisesi olarak adını bölge genelinde duyuran okulun başarılı 2 oyuncusu Hülya Yirmibeş(Ali Aydeniz’in eşi-Derya Yirmibeş ikiz kardeşlerin önemi unutulamaz. Eski günleri de bu maçlarda anımsayan Hülya-Derya kardeşler maçları kaçırmamaya çalışıyor.
Ahmet Akgün-Muammer Akbulut sporu seviyor
Bulancak ta tanınan ve sevilen iki siması Ahmet Akgün ve Muammer Akbulut ta Bulancakspor’un Giresun daki maçlarına gelerek takımlarını destekliyorlar. Belediye meclis üyeliği de yapan Akgün ile Akbulut salonun ağır misafirleri olarak biliniyor.
Azem Üstündağ-Muzaffer Ayduvan-Murat Kırca hoca üçlüsü
Bulancak ta farklı okullarda beden eğitimi öğretmenliği yapan Azem Üstündağ-Muzaffer Ayduvan- Murat Kırca üçlüsü son maçta tribünlerdeki yerlerini aldılar. Beni her gördüklerinde “manşet olalım hocam” diye laf yapıştıran Azem-Muzaffer- Murat hocama “bu kez manşet yok” dedim.
Ahmet Murat Yücel-Erkan Yılmaz da çocukları getirmişti
Bulancak ab-ı hayat derneği başkanı ve edebiyat öğretmeni Ahmet Murat Yücel ve Erkan Yılmaz hocam da hafta sonu salonda maç var çocuklarda sevsin sporu diye çocuklar ile maça gelmişler. Voleybol maçlarını izlemeye aileler de hemen hemen çocukları ile gelmeyi bir görev bilmişler diyelim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.