Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu halka aşure dağıttı

EĞİTİM 17.10.2016 - 18:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3308+ kez okundu.
 

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu halka aşure dağıttı

Bulancak Bahçelievler Mahallesi'nde MEB bağlı bağımsız 36-72 aylık çocuklara eğitim veren Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu,...
Aşure gününde bu yıl ikincisini gerçekleştirerek meydanda halka kendi yaptıkları aşureyi dağıttılar.Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Öğretmenleri ve öğrencileri  bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri  'Değerler Eğitimi Projesi' kapsamında  Muharrem ayı’na denk gelen  geçtiğimiz Cuma günü Bulancak Cumhuriyet meydanında  halka Aşure dağıttılar. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın da  katılımıyla gerçekleşen etkinlik Bulancak halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Okul müdürü aynı zamanda Çanakçı Belediye Başkanının eşi olan Selda Kasım, 'Değerler Eğitimi' kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliğin öğrencilere iyilik, birliktelik, hayırseverlik kavramlarını kazandırmayı amaçladıklarını, Muharrem ayının da bu etkinliğe vesile olduğunu belirtti.
Bulancak Bahçelievler Mahallesi'nde MEB bağlı bağımsız 36-72 aylık çocuklara eğitim veren Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu,...
Aşure gününde bu yıl ikincisini gerçekleştirerek meydanda halka kendi yaptıkları aşureyi dağıttılar.
Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Öğretmenleri ve öğrencileri  bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri  'Değerler Eğitimi Projesi' kapsamında  Muharrem ayı’na denk gelen  geçtiğimiz Cuma günü Bulancak Cumhuriyet meydanında  halka Aşure dağıttılar. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın da  katılımıyla gerçekleşen etkinlik Bulancak halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Okul müdürü aynı zamanda Çanakçı Belediye Başkanının eşi olan Selda Kasım, 'Değerler Eğitimi' kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliğin öğrencilere iyilik, birliktelik, hayırseverlik kavramlarını kazandırmayı amaçladıklarını, Muharrem ayının da bu etkinliğe vesile olduğunu belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.