Video | Zirvedeki çizgi dizi Simpsonlar 30. yılını New York'un zirvesinde kutladı

Video | Zirvedeki çizgi dizi Simpsonlar 30. yılını New York'un zirvesinde kutladı
© 
By Euronews
Haberi paylaşınYorumlar
Haberi paylaşınClose Button
Aşağıda yerleştirilen video haber linkini kopyalayın/yapıştırınCopy to clipboardCopied

Sevilen çizgi dizisi Simpsonların televizyon ekranlarında seyirciyle buluşmasının 30uncu yıldönümü New York'un en bilinen simgelerinden Empire State Binası'nın tepesinde verilen parti kutlandı.

REKLAM

Sevilen çizgi dizi Simpsonların televizyon ekranlarında seyirciyle buluşmasının otuzuncu yıldönümü New York'un simgelerinden Empire State Binası'nın tepesinde verilen parti ile kutlandı. Partide çizgi filmin karakterleri, seslendirme sanatçıları, yapımcısı ve yazarı bir araya geldi.

Çizgi dizide Simpson ailesinin oğlu Bart Simspon'a sesiyle can veren Nancy Cartwright "Destansı bir bina. Destansı bir dizi." yorumunu yaptı ve "Dizinin bu kadar uzun soluklu olduğuna inanabilir miyim? Evet, inanabilirim. Çünkü biz harikayız ve çok da mütevazıyız." diye konuştu.

Televizyon tarihinin en uzun soluklu metne dayalı programı olan dizi ilk yayınlandığı 1989 yılından bu yana 33 adet Emmy Ödülü kazandı. Dizi Amerikan toplumunda tartışmalı bir çok konuyu da alaycı bir dille sunarak kamuoyunun dikkatini çekmişti. Çizginin bir bölümünde Donald Trump'ın ABD başkanı seçileceğini ileri sürdüğü bölümü seçimlerin ardından çok konuşulmuştu.

Haberi paylaşınYorumlar

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Çizgi dizi The Simpsons'dan bira markası çıktı

The Simpsons'ın acı günü

Donald Trump'ın 'sus payı' davası başladı