VİDEO | İşte Nagehan Alçı'nın provokasyonu: Yapmayın Nagehan Hanım, cahile fırsat vermem

VİDEO | İşte Nagehan Alçı'nın provokasyonu: Yapmayın Nagehan Hanım, cahile fırsat vermem

Yurt Haber Merkezi

AKP'ye yıllardır verdiği açık destekle ve CHP'li politikacılara karşı canlı yayınlarda giriştiği provokasyonlarla tanınan Nagehan Alçı, bu gece de Ekrem İmamoğlu'na karşı giriştiği provokasyonla gündem oturdu. İBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir TV programında Nagehan Alçı'nın İstanbul seçimleriyle alakasız sorularına maruz kaldı.

İmamoğlu, Alçı'nın 'Dersim' tartışması ve Kürt seçmenlerle ilgili bir sorusuna, "Cahil insanların eline fırsat verecek bir insan değilim. Şu anda konuşacağımız Urfalı bir çocuğumuzun çöp ayrıştırma makinasına kapılarak ölme meselesidir. Bu gündem yaratmaktır. Benim gündemim Urfalı çocuğumuz" yanıtını verdi. 

Ekrem İmamoğlu, Nagehan Alçı’nın sorularına “Siz farklı bir gündem yaratmak istiyor olabilirsiniz. 3 milyon Kürt vatandaşımızız gündemi ne biliyor musunuz adalet istiyorum diyor. Bana terörist demesinler diyor. Mesela pazarcıyım bana neden terörist diyor adam. HDP’ye oy veriyorum bana niye terörist diyor adam. Bunu diyor vatandaşımız eşit olmak istiyor” diye tepki gösterdi.