Vergi Haftası Nedeniyle Defterdarlıktan Vali Çeber'e Ziyaret

Vergi Haftası Nedeniyle Defterdarlıktan Vali Çeber'e Ziyaret
Rize Defterdarı Mehmet Doğan, Vergi Haftası dolayısıyla, Defterdarlık personeli ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’e ziyarette bulundu.

Rize Defterdarı Mehmet Doğan, 24 Şubat - 2 Mart tarihlerinde kutlanmakta olan Vergi Haftası münasebetiyle  Defterdarlık  personeli ile birlikte Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti 

Ziyaret esnasında Defterdar Doğan, 1990 yılından bu yana her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan Vergi Haftası olarak kutlandığını belirterek, hafta kapsamında yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali Çeber’e bilgiler verdi.

Vali Çeber’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek;  “Vergi, kamu hizmetlerinin finansmanıdır. Vergi okuldur, vergi yoldur, vergi hastanedir. Vergi kazancın bereketidir. Rize halkına vergi konusunda gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” diye açıklamada bulundu.

rize-defterdari-mehmet-dogan,-vergi-haftasi--dolayisiyla,-defterdarlik-personeli-ile-birlikte-rize-valisi-kemal-ceber’i-makaminda-ziyaret-etti-.jpgrize-defterdari-mehmet-dogan,-vergi-haftasi--dolayisiyla,-defterdarlik-personeli-ile-birlikte-rize-valisi-kemal-ceber’i-makaminda-ziyaret-etti-2.jpg