Velilere ‘Bağımlılıkla Mücadele’ Semineri

Velilere ‘Bağımlılıkla Mücadele’ Semineri

Yayın: 13.10.2019 22:41
Paylaş:
A+ A-

Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı kararı gereği Eskipazar Gençlik Merkezi Konferans Salonunda uyuşturucuda farkındalık oluşturma, bağımlılıkla mücadele ve aileleri bilgilendirme konusunda seminer verildi.

Seminere Eskipazar Kaymakamı Muhammed Burak AKKÖZ, Cumhuriyet Savcısı İsmail Can ERSİN, Jandarma Komutanı Vekili J. Tğm. Emirhan BEDİR, Emniyet Amiri Vekili Ufuk YURTSEVER, Karabük Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Vekili Kom. Yrd. Coşkun SÖZENER, Eskipazar Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ozan ŞENGÜL, Milli Eğitim Müdürü Murat DAĞCIOĞLU, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Madde bağımlılığıyla mücadele yöntemlerinin anlatıldığı seminerde İlçe Kaymakamı Muhammed Burak AKKÖZ, Cumhuriyet Savcısı Sayın İsmail Can ERSİN ve Karabük Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Vekili Kom. Yrd. Coşkun SÖZENER seminer katılımcılarına uyuşturucu maddeye bulaşmanın nedenleri, ailelerin sağlıklı bireyler yetiştirmesi için yapması gerekenler, madde bağımlılığının tespiti ve alınması gereken önlemler, uyuşturucu madde ile mücadelede ailelere düşen görevler ve madde bağımlılarının tedavi yöntemleri konularında bilgiler verdiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.