Büyük Torbalı

Vekil Kalyoncu aşure dağıttı

Torbalı MHP İlçe teşkilatı Muharrem ayı nedeniyle kent meydanında aşure dağıttı. Etkinliğe MHP İzmir milletvekili Prof Dr Hasan Kalyoncu ve çok sayıda parti üyesi katıldı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Vekil Kalyoncu aşure dağıttı
214 Görüntüleme
01 Ekim 2019 - 10:45
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in torunu Hazreti Hüseyin ve 72 arkadaşının Kerbela’da şehit edilişinin 1379’uncu yıldönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Torbalı’da da anma programlarının gerçekleşmesinin hemen ardından Muharrem ayına girilmesiyle birlikte Aşure Günü etkinlikleri, birlik ve beraberliğin sağlanmasında da önemli bir rol üstleniyor. İlçede hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının ardından aşure dağıtımının ardından Torbalı MHP İlçe Teşkilatı da aşure dağıtımı yaptı.
MİLLETVEKİLİ AŞURE DAĞITTI
MHP Torbalı ilçe Teşkilatı Muharrem ayı vesilesiyle aşure dağıtımı yaptı. Organizasyona İzmir -Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, MHP Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahadır Altınkeser, İl Muhasibi Şevket Alptekin, İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçkin, İl yöneticisi Cezmi Çulhaoğlu, Gaziemir ilçe başkanı Köksal Koç, Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Şeremet, Güzelbahçe İlçe Başkanı Kamil Cesur, Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Ali ve Büyükşehir meclis üyesi Selahattin Şahin katıldı. MHP İzmir milletvekili Prof Dr Hasan Kalyoncu ve Torbalı MHP İlçe Başkanı Muhammet Oral vatandaşlara aşure dağıtarak gelen herkesle yakından ilgilendiler. Torbalı Belediyesi önünde yapılan aşure dağıtımına ilgi yoğun oldu.
İLÇE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI
İki kazan aşurenin saatler içerisinde onlarca insana dağıtıldığı programla ilgili olarak Torbalı MHP İlçe başkanı Muhammet Oral kısa bir açıklama yaptı. Oral açıklamasında Muharrem ayının önemine değinerek ” Muharrem ayı nedeniyle Torbalı MHP İlçe teşkilatı olarak aşure ikramı yaptık. Programımıza parti yönetimindeki pek çok isim ve MHP İzmir Milletvekili Prof Dr Hasan Kalyoncu da katılarak bizi yalnız bırakmadı. İlçe teşkilatımız katkıları ile paylaşmanın ve birlik beraberliğin simgesi olan aşure dağıtımı yaptık “ifadelerini kullandı.
YASİN GÜLCÜ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web