GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
VEEE BEKTAŞOĞLU’NUN FENDİ CHP’Yİ YENDİ

VEEE BEKTAŞOĞLU’NUN FENDİ CHP’Yİ YENDİ

Tarih 11 Mart 2018, 22:09 Editör Dursun ONUR

TIME DETAY HABER- Aralarında Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu’nun da yer aldığı CHP’li 48 milletvekili istediğini aldı.
Yanlıştan dönüldü.
Sonuç.
CHP Giresun'da önseçim yapacak.


Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu’nun da yer aldığı CHP’li 48 milletvekili istediğini aldı.

Aralarında Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu’nun da yer aldığı CHP’li 48 milletvekili, 9-10 Mart’ta yapılan Tüzük Kurultayı öncesi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na (KK) karşı önseçim resti çekmişti.

Parti örgütlerinde önseçim isteyen sözkonusu vekiller ortak bildiri yayımlayarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine isyan ederek net tavrını ortaya koymuştu.

Ve netice.

Aralarında Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu’nun da yer aldığı CHP’li 48 milletveki amacına ulaştı.

ÖNSEÇİME DEVAM

Kurultay öncesi bildiri yayınlayan ve aralarında CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu’nun da yer aldığı CHP’li 48 milletvekili istediğini aldı. Giresun dahil milletvekili adaylarının en az yüzde 85’inde önseçimle belirlenmesi kabul edildi.

GİRESUN’DA ÖNSEÇİM KALDIRILMIŞTI

Malumunuz.

İlk taslak metinde, aralarında Giresun’un da olduğu ‘bir milletvekilli çıkarılan illerin’ önseçimin dışında tutulması önerilmiş, ancak düzenleme itirazların ardından kurultaya sunulan metinden çıkarılmıştı.

CHP'DEN TORNİSTAN

Tüzük kurulyayı sonrası açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, zoru ve yanlışı görerek teklifin geri çekildiğini ifade ederek, milletvekili adaylarının en az yüzde 85’inde önseçim yapma zorunluluğu olduğunu vurguladı.

ZORU GÖREN VE KÖŞEYE SIKIŞAN CHP HAVLU ATTI

Papucun pahalı olduğunundan hareketle köşeye sıkışan CHP sözcüsü Tezcan, 'Kurultay salonunda da çok tartışma yaşandı ancak yanlış bir algı yaratıldı. Kurultayımız çok sağduyulu bir tutumla önseçimleri olduğu gibi koruyarak, örgütün önünü açacak bir düzenlemeyi getirdi. Milletvekili adaylarının en az yüzde 85’inde önseçim yapma zorunluluğu aynen duruyor’ demek zorunda kaldı.

Bu haber 1784 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

ÖZEL, FUAT KÖSE’YE DESTEK İSTEDİ

ÖZEL, FUAT KÖSE’YE DESTEK İSTEDİ GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun’da düzenlediği mitingde partisinin Giresun Bele...

CİVELEKOĞLU:TAM ANLAMIYLA FİYASKO!

CİVELEKOĞLU:TAM ANLAMIYLA FİYASKO! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu: CHP Adayı Fuat Köse’nin el...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi