Almanya da ikamet eden Karamürselli Hayırsever İşadamı Vedat Yılmaz, 4 Temmuz Karamürsel in düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

“Büyük Türk Milletinin, kendisini yok etmek isteyen işgalci güçlere karşı 99yıl önce elde ettiği büyük zaferin 99. yıldönümünü kutlamanın büyük gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

Kahraman Milletimizin, Büyük Atatürk önderliğinde kadın, erkek, genç, yaşlı, her kesiminin canını dişine takarak kanıyla yazıp tarihe armağan ettiği eşsiz ve kutsal kahramanlık destanıdır.

Kazanılan Büyük Zaferle sadece Vatan toprakları kurtarılmamış, Türk’ün yenilmezliği dünyaya bir kere daha gösterilmiştir. Milletçe kazandığımız bu zafer Karamürsel'in işgal ve yağmadan kurtaran kadrolara aynı zamanda Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesini oluşturma gücünü de kazandırmıştır.

Bu düşüncelerle Karamürsel'li hemşerilerimin Kurtuluş Bayramını kutluyor , bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Karamürsel'li yüce şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

 Hayırsever-İşadamı

Karamürselli Vedat YILMAZ



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı