Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri: Vedat Muriç'in menajeri açıkladı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        VEDAT'IN MENAJERİ KONUŞTU

        Vedat Muriç'in menajeri Haluk Canatar Kosova'da yayın yapan periskopi.com sitesine konuştu... Canatar şu açıklamaları yaptı:

        2

        "Muriç ile Fenerbahçe Kulübü arasında 2023 yılına kadar devam eden bir sözleşme var, bu yüzden Vedat’ın başka bir kulübe transferi konusunda inisiyatif kullanma hakkının Fenerbahçe Kulübü’nde olduğunu belirtmek isterim. Şu ana kadar Avrupa’da değişik ülkelerden Vedat hakkında ön bilgi isteyen kulüpler oldu.

        3

        Ben de bu kulüplerin isimlerini Fenerbahçe ile bilgi amaçlı paylaştım. Vedat ile ilgilenen ve benimle iletişime geçen kulüplerin isimlerini vermeden, sadece İtalya, İspanya ve İngiltere liglerinden kulüpler olduğu bilgisini size verebilirim.

        4

        Ligler bittikten sonra olabilecek talepleri ve bonservis bedelini değerlendirecek tek adres Fenerbahçe Spor Kulübü’dür. Tabii ki çok önemli bir husus daha var. Vedat’ın şu an Fenerbahçe Kulübü'nde çok mutlu olduğunu, başka bir kulübe transfer olmak gibi bir çaba içerisinde olmadığını özellikle belirtmek isterim."

        5

        BREZİLYALI STOPER

        İspanyol basını sezon sonunda Espanyol ile sözleşmesi biten Naldo'nun Fenerbahçe'den teklif aldığını iddia etti.

        6

        31 yaşındaki stoper, Emre Belözoğlu’nun 25 yaş altı kriterlerini karşılamasa da maliyeti uygun, bonservisi elinde olduğu için iyi bir seçenek olarak duruyor.

        7

        ISLA ARJANTİN'E

        Isla'yı eşi Gala Caldirola, Tango’ya sürüklüyor. Arjantin TNT Spor Kanalı, Isla’nın eşinin dans yarışmasına katılmak ve televizyon kariyeri yapmak için kocasını Boca’ya gitmeye ikna ettiğini öne sürdü.

        8

        PEDRO SAVAŞI

        Chelsea'de forma giyen Pedro için Fenerbahçe'nin transfer savaşına girdiği yazıldı. transfery.info'da çıkan haber şöyle:

        9

        "Pedro'nun Chelsea ile sözleşmesi bu yaz sona erecek. Birçok takımın dikkatini çeken yıldız futbolcuya Roma ve Juventus da talip oldu. 32 yaşındaki futbolcu kariyeri boyunca Dünya şampiyonluğu, Avrupa şampiyonluğu, 3 Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi şampiyonluğu, Avrupa Süper Kupası kazandı. Bu denli başarılı bir oyuncu için dünyanın birçok yerinden gelen teklifler şaşırtıcı gözükmüyor. Şimdiye kadar Fenerbahçe, Aston Villa ve MLS Ligi takımları, dünyaca ünlü İspanyol yıldızı kadrolarına katmak için resmi tekliflerini iletti."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ