GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
VE NİHAYET SORUN ÇÖZÜLDÜ, TESİS YOLDA

VE NİHAYET SORUN ÇÖZÜLDÜ, TESİS YOLDA

Tarih 13 Aralık 2017, 01:43 Editör Dursun ONUR

TIME EKONOMİ HABER- Arazi tahsisi için iki yıldır bekleyen Yavuz Gıda, geçikmeli de olsa sonunda muradına erdi.


Giresun’un en büyük firmalarından Yavuz Gıda, yeni bir yatırım için iki yıl önce başvurduğu arazi tahsisi için mutlu sona ulaştı. Yavuz Gıda, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde modern fındık entegre tesisi kuracak.

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı ve Giresun 2. Organize Sanayi Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, ilimizin önemli fındık fırmalarından ve Türkiye’nin ilk 500 firması arasında yer alan Yavuz Gıda’ya arazi tahsis ettiklerini duyurdu.

Yavuz Gıda’nın merkezi Bulancak’ta olan Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde fındık modern entegre tesisi kuracağını kaydeden Yılmaz, firmanın hem istihdama hem de ihracata katkı sağlayacağını ifade etti.

HAYIRLI OLSUN

Yavuz Gıda Yönetim Kurulu Başkanvekili Bülent Yavuz ve Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fatoğlu ile birlikte çekilmiş resmini sosyal medya hesabı Facebook'tan paylaşan AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı ve Giresun 2. Organize Sanayi Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, yaptığı açıklamada  ‘Firmamıza başarılar diler, yeni yatırımlarının memleketimize ve kendilerine hayırlı olmasını temenni ederiz’ dedi.

Bu haber 2292 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Fındık üreticileri için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor.

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ!

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ! GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz: Artık her geçen gün daha fazla yoğunla...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi