Ahmet Bulut: "Arda Turan, Galatasaray'ı istiyor"
32 yaşındaki yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, "Arda için Avrupa'dan iki takımla görüşüyorum. Ancak, Arda Galatasaray'ı istiyor" dedi.  
Akşam
Ahmet Bulut: "Arda Turan, Galatasaray'ı istiyor"

Başakşehir ile olan sözleşmesini fesheden Arda Turan için Brezilya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Brezilya basınına yansıyan haberlere göre; tecrübeli futbolcu, Filipe Luis'le olan yakın arkadaşlığı nedeniyle Flamengo'yla masa oturdu. Ancak, Arda'nın menajeri Ahmet Bulut bu iddiaları yalanladı.

Akşam gazetesine konuşan Bulut, çıkan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"ARDA, GALATASARAY'I İSTİYOR"

Arda'yla birçok kulübün ilgilendiğini belirten Bulut, tecrübeli futbolcunun önceliğinin ise Galatasaray olduğunu söyledi.

Ahmet Bulut, "Arda için Avrupa'dan iki takımla görüşüyorum. Ancak, Arda Turan, Galatasaray'ı istiyor. Galatasaray'dan haber bekliyor." dedi.

"GALATASARAY AÇIKLAYACAK"

Öte yandan Sabah Gazetesi, bireysel çalışmalarına devam eden milli futbolcunun, resmen G.Saraylı olacağını bildiren KAP açıklamasının bir iki gün içinde yapılacağını iddia etti. Habere göre sarı-kırmızılılar, ligde oynanacak Denizlispor maçı öncesinde Arda'nın transferine noktayı koyacak.

32 yaşındaki oyuncu, Başakşehir'le yollarını ayırdıktan sonra sezon sonuna kadar sözleşmesinin bulunduğu Barcelona'dan bonservisini aldı. 2011'de 12 milyon Euro kazandırdığı Galatasaray'a 9 sene sonra bedavaya dönmeye hazırlanan Arda, sarı-kırmızılı kulüpten para talep etmedi. Tecrübeli futbolcu, sembolik bir rakama parçalı formayı giymeyi kabul etti.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler