GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
VE DÜĞMEYE BASILDI

VE DÜĞMEYE BASILDI

Tarih 23 Eylül 2016, 17:01 Editör Dursun ONUR

TIME- Belediye ve Çoruh Elektrik arasında yapılan protokol görüşüldü. Teyyaredüzü Mahallesi’nde elektrik hatları yer altına alınıyor.


Çoruh Elektrik yetkilileri Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Teyyaredüzü Mahallesi’ne gidecek olan yeni elektrik hatlarının, Belediye ve Çoruh Elektrik arasında yapılan protokol görüşüldü.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Çoruh Elektrik Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun, Yatırım Grup Şefi Özkan Kara, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak ve belediye mühendisleri tarafından elektrik ana hatları ve bağlantı hatlarının geçiş güzergahları harita üzerinde incelendi.

Çoruh Elektrik Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun,Teyyaredüzü Mahallesi’nde yapılacak olan yeni elektrik hatlarının geçiş güzergahlarının belirlendiğini, çalışmalarda belediye ile koordineli bir şekilde olacaklarını belirtti.

TEYYAREDÜZÜ’NDE ELEKTRİK HATLARI YER ALTINA ALINIYOR

Başkan Kerim Aksu ise ‘Şehrimizde alt yapı, üst yapı, doğalgaz, elektrik gibi birçok çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaların hepsi vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için yapılıyor. Elektrik hatlarının yer altına alınması da bunların arasında. Şehir içinde birçok bölgenin elektrik hatları yer altına alınmış durumda. Artık Teyyaredüzü Mahallesi’nde bulunan elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışmalar başlattık. Çoruh Elektrik ile yaptığımız görüşme ve protokol ile bu bölgede de çalışmalar başlayacak. Yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan çalışmalar ise kısa sürede başlayacak. Bu şehir hepimizin. Şehrimiz için çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz’ dedi.

Bu haber 1865 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Fındık üreticileri için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor.

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ!

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ! GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz: Artık her geçen gün daha fazla yoğunla...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi