Vatandaştan büyük ilgi

Vatandaştan büyük ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kendi şirketi BELPAŞ aracılığıyla şehrin faklı noktalarına kurduğu Et54, Süt54 ve Bal54 satış noktalarında vatandaşlara uygun fiyata satış yapmaya başladı.

SIRADA YUMURTA VAR

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin talimatı doğrultusunda belediye şirketi BELPAŞ aracılığıyla sokağa çıkma yasaklarının olduğu günlerde vatandaşların evlerine kadar giderek süt satışı yapılmıştı. Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Adapazarı İlçesi Atatürk Bulvarı ve Demokrasi Meydanı üzerine vatandaşların alışveriş yapabilmesi için Et54Süt54 ve Bal54 isimli satış noktaları kuruldu. Et ve Süt Kurumu ile yapılan anlaşma doğrultusunda dondurulmuş kıymayı vatandaşlara 37 TL’den satan ET54, ayrıca üreticilerden direk tedarik yöntemiyle kıyma ve kuşbaşı satışı da gerçekleştirirken piyasadan daha uygun fiyatlara satış yapılması ve Büyükşehir Belediyesi güvencesi nedeniyle vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Öte yandan Başkan Ekrem Yüce, çok yakında Yumurta54 ismiyle yumurta satışlarına da başlanacağını belirtti.

HEM EVE HEM İŞYERİNE ALIYORLAR

İşyerinde ürettiği tatlılar için süt almaya gelen Vedat Oğuz isimli esnaf, “Bir iş yeri sahibi olarak Belediyenin markasına güveniyorum ve sütlaç gibi tatlı üretimlerinde buranın sütünü kullanıyorum. Bu konuda belediyemize güveniyoruz. Kasabımla anlaşmam olduğu için eti buradan almıyorum ancak süt konusunda güvenimiz var o nedenle alışveriş yapıyoruz” ifadelerini kullanırken daha önce aynı yerden ette aldığını belirten Fehmiye Yıldırım Cambaz isimli vatandaş, “Belediyeye güvendiğim için alışverişi buradan yapıyorum. Haftada 1 gün buraya geliyorum, kıyma da satın aldım. Fiyatları normal” dedi.

“ESNAFA RAKİP DEĞİLİZ”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak et, süt ve bal satışına başladıklarını ancak esnaflara rakip değil, esnaf ve vatandaş arasında bir köprü olduklarını belirten Başkan Ekrem Yüce, “Bugün Sakaryamızın merkez ilçesi Adapazarı başta olmak üzere birçok ilçemizde Bal54, Süt54 ve Et54 noktaları kurduk. Vatandaşlarımızın güven içerisinde ürünlere ulaşmasına vesile oluyoruz. Burada hiçbir esnafımızın karşısında rakip değiliz, biz aracı olarak vatandaşlarımıza ürünlerin ulaşmasını sağlıyoruz. Eğer esnaflarımız, üreticilerimiz dilerse biz onlardan ürün alarak satış yapabiliriz. Rakip değil, destekçiyiz. Vatandaşlarımızda bize duydukları güvenle satış noktalarımıza akın etti, beklediğimizden fazla bir ilgi gördük. Bu şekilde, titiz ve güven verici şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=296&v=l1BISrQ83bU&feature=emb_logo

Yayınlama: 02.06.2020
1.920
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.