banner249

Vatandaşlarımızın her daim yanındayız

Tavaslı vatandaşların sorunları çözüme kavuşuyor. Bu kapsamda Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, her Salı günü vatandaşlarla buluşmaya, onların istek ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Gülizar - Mustafa Çömek çiftinin talepleri çözüme kavuştu.

Vatandaşlarımızın her daim yanındayız
banner240

Eşi Mustafa Çömek'in geçirdiği rahatsızlıklar sonucu bedensel olarak çalışamaz bir duruma geldiğini, hayatlarının hep zorluklarla geçtiğini ifade eden Gülizar Çömek, Beyaz Masa'ya müracaat ederek Başkan Akyol'dan yardım istedi. Gülizar Çömek (73), Mustafa Çömek (74) çiftiyle yaptığı  görüşme sonucunda Başkan Akyol, ihtiyaçların giderilmesi ve sorunların çözümü için gerekli birimlere talimat verdi. Yaşlı çiftin müracaatları sonucu harekete geçen Sevgi Eli ekipleri, çiftin ihtiyacı olan ev eşyasını temin ederek Çömek çiftine teslim ettiler.



Aileyle yakından ilgilenen Başkan Akyol, "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Bize başvuran çiftimizin sorunlarını dinledik. İhtiyaçlarının giderilmesi hususunda gerekli talimatı arkadaşlara verdik. Yaşlı çiftimizin yüzünün gülmesi bizim için çok önemli. Yardımlarımız bu kadarla da kalmayacak elbette. Çiftimiz bundan sonra bize emanet. Onlara sahip çıkacak, iyi günde de kötü günde de yanlarında olacağız. Onlar bizim hazinelerimizdir. Her zaman ısrarla söylemeye devam edeceğiz, Tavas'ta biz varken botsuz, montsuz, aşsız insan olamaz. Belediyemiz dost evidir, sevgi evidir. Yeter ki bilelim, duyalım. Bu konuda tüm vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz" dedi.

Denizli Haberleri (yuzhaber.com.tr)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER