1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vatandaşlarımızın Dikkatine
Vatandaşlarımızın Dikkatine

Vatandaşlarımızın Dikkatine

Emniyet Genel Müdürlüğünden vatandaşlara yönelik açıklama yapıldı.

A+A-

Yapılan açıklamada Devletimize karşı yapılan hain girişimlerin bertaraf edildiği belirtilirken, sokakta eli silahlı kişileri görenler 155'e ihbar etsin denildi. Yapılan açıklamalar şöyle:

Demokrasimize, birlik ve beraberliğimize, Devletimize karşı gerçekleştirilen hain girişimler yüce desteğiniz ve gerçek vatan evlatlarıyla birlikte hareket etme arzunuz ile bertaraf edilmiştir.

Süreç boyunca gösterdiğiniz sağduyudan dolayı ve Güvenlik Güçlerimize bundan sonraki çalışmalarında da vereceğiniz destekten dolayı şimdiden minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Emniyet yetkilileri sokaklarda üniformalı ve silahlı kişileri gören vatandaşların 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunmasını istedi.

FETÖ darbe girişiminin ardından, üst  düzey emniyet yetkilileri sokaklarda üniformalı ve eli silahlı kişileri gören vatandaşların, bunu acil olarak 155 Polis İmdat hattına bildirmesi ricasında  bulundu.

Ayrıca, bu durumun sosyal medyadan da hızla paylaşılması gerektiği  belirtildi.

Aziz Türk Milleti,

Demokrasimize, birlik ve beraberliğimize yönelik yapılmakta olan hukuk dışı girişimler milletimizin birlik ve beraberliği ile bertaraf edilecektir.

Devletimizin tüm imkanlarıyla bu menfur saldırıları en kısa sürede sonlandırarak vatan hainlerine en güzel cevabı vereceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Protesto gösterileri için sokaklarda bulunan vatandaşlarımızın sağduyulu bir şekilde Devletine sahip çıktığını göstermesi en büyük fayda olacaktır.

Hainlerin akıtmak istedikleri kardeş kanıdır.

Milletimizin hiç bir ferdinin eline kardeş kanı değmemesi için tüm Milletimizi sağduyuya davet ediyoruz.??

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.