Yıldırım, resmen başkan

GÜNDEM 13.11.2017 - 15:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2899+ kez okundu.
 

Yıldırım, resmen başkan

AK Parti'de il ve ilçelerde yapılan kongreler devam ediyor.
Bir süre önce atama ile gelen yeni başkanlar yapılan genel kurullar sonunda seçilerek yeni başkan olarak göreve devam ediyorlar. AK Parti Bulancak ilçe genel kurulu da 10 Kasım Cuma günü Kılıç Center Düğün salonunda geniş bir katılım ile yapıldı. Saat 10.00'da başlayan genel kurula AK Partililer büyük bir katılım gösterdi. Genel kurulda 343 üye oy kullandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra divan kurulu seçildi. Bir önceki İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, konuşmasında başkanlığı süresince kendisine destek olan partililere teşekkür etti. Bu konuşmadan sonra Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yaptığı konuşmada, "AK Parti olarak ilçemizde son 20 yılda yapılamayan hizmetleri  çok kısa bir zamanda yaparak ilçemizi çok güzel bir ilçe yapmak için elimden geleni yapıyoruz. Çok çalışıyoruz ve Bulancak için daha fazla hizmet üretmek istiyoruz. Bugün genel kurulumuza katılan herkese teşekkür ederim. Bizi üretime götürecek ve ilçemizin gelişmesine sebep olacak her türlü eleştiriye de açığız. Bulancak birlikte olursak güzel ve büyük olacaktır" dedi. Bu konuşmadan sonra AK Parti İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'te yaptıkları konuşmalarda, 'AK Partinin son 15 yılda ülkede yaptıklarının çok önemli hizmetler olduğunu 80 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılanların çok daha fazlasının AK parti döneminde yapıldığını ifade ettiler. Genel kuruluna ayrıca AK Parti Giresun koordinatörü Nevşehir milletvekili Rıdvan Gölbaşı, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, eski il başkanı Ayhan Akten, Belediye eski başkanı Av. Kadir Aydın, Belediye Başkan yardımcısı Orhan Güngör, TSO Başkanı Ali Fatoğlu, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir de katıldı. Seçimlere Necati Yıldırım'ın başkan adayı olarak katıldığı tek liste ile geçildi. 343 kişinin oy kullandığı seçim sonrası Necati Yıldırım'ın listesi oy çoğunluğu ile kabul edildi. Başkanlığa Necati Yıldırım'ın seçildiği yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; 'Eyüp Toraman, Oktay Karaman, Haydar Karakılıç,  Mustafa Aydın, Emrullah Guguk, Adem Yıldız, İbrahim Hüsem, Sultan Öztürk, Büşra Uzunçam, Tülin Aydemir, Mehmet Kılıçarslan, Cafer Tatlı, Ruhi Karamustafa, Pınar Yılmaz, Zekeriya Koç, Mustafa Karakaya, Ömer Yılmaz, Ömer Dik, Erol Türkmen' Genel kurulda 89 kişi de il delegesi olarak seçildi.
AK Parti'de il ve ilçelerde yapılan kongreler devam ediyor.

Bir süre önce atama ile gelen yeni başkanlar yapılan genel kurullar sonunda seçilerek yeni başkan olarak göreve devam ediyorlar. AK Parti Bulancak ilçe genel kurulu da 10 Kasım Cuma günü Kılıç Center Düğün salonunda geniş bir katılım ile yapıldı. Saat 10.00'da başlayan genel kurula AK Partililer büyük bir katılım gösterdi.

Genel kurulda 343 üye oy kullandı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra divan kurulu seçildi. Bir önceki İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, konuşmasında başkanlığı süresince kendisine destek olan partililere teşekkür etti. Bu konuşmadan sonra Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yaptığı konuşmada, "AK Parti olarak ilçemizde son 20 yılda yapılamayan hizmetleri  çok kısa bir zamanda yaparak ilçemizi çok güzel bir ilçe yapmak için elimden geleni yapıyoruz. Çok çalışıyoruz ve Bulancak için daha fazla hizmet üretmek istiyoruz. Bugün genel kurulumuza katılan herkese teşekkür ederim. Bizi üretime götürecek ve ilçemizin gelişmesine sebep olacak her türlü eleştiriye de açığız. Bulancak birlikte olursak güzel ve büyük olacaktır" dedi.

Bu konuşmadan sonra AK Parti İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'te yaptıkları konuşmalarda, 'AK Partinin son 15 yılda ülkede yaptıklarının çok önemli hizmetler olduğunu 80 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılanların çok daha fazlasının AK parti döneminde yapıldığını ifade ettiler.

Genel kuruluna ayrıca AK Parti Giresun koordinatörü Nevşehir milletvekili Rıdvan Gölbaşı, Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, eski il başkanı Ayhan Akten, Belediye eski başkanı Av. Kadir Aydın, Belediye Başkan yardımcısı Orhan Güngör, TSO Başkanı Ali Fatoğlu, CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Işıkdemir de katıldı.

Seçimlere Necati Yıldırım'ın başkan adayı olarak katıldığı tek liste ile geçildi. 343 kişinin oy kullandığı seçim sonrası Necati Yıldırım'ın listesi oy çoğunluğu ile kabul edildi. Başkanlığa Necati Yıldırım'ın seçildiği yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; 'Eyüp Toraman, Oktay Karaman, Haydar Karakılıç,  Mustafa Aydın, Emrullah Guguk, Adem Yıldız, İbrahim Hüsem, Sultan Öztürk, Büşra Uzunçam, Tülin Aydemir, Mehmet Kılıçarslan, Cafer Tatlı, Ruhi Karamustafa, Pınar Yılmaz, Zekeriya Koç, Mustafa Karakaya, Ömer Yılmaz, Ömer Dik, Erol Türkmen'

Genel kurulda 89 kişi de il delegesi olarak seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.