• Vatandaşlar Durakları Böyle Görmek İstiyor
  • Vatandaşlar Durakları Böyle Görmek İstiyor
Çorlu Güncel

Vatandaşlar Durakları Böyle Görmek İstiyor

  • 19 Ağustos 2019
  • 952 Kez Okundu

Atatürk Bulvarı’nda durağı boş gören vatandaşlar, duraklarımızı bu şeklide görmek istiyoruz” dedi.

Boş olan durağa belediye otobüslerinin kolayca yaklaştığını söyleyen vatandaşlar duraklara araç parkının yapılmamasını istedi. Araç park etmemiş olan durağı görmenin pek mümkün olmadığını söyleyen vatandaşlar, bu görüntülere ender rastlıyoruz” dedi. 
PARK ETMİŞ ARAÇLAR ESKİŞEHİR DE ANINDA ÇEKİLİYOR 
Durakta bekleyen bir vatandaş gazetemize konuştu: “Ben Eskişehir’e çok sık gidip geliyorum, Eskişehir de bütün duraklar bu şekilde. Araçlar durak çizgisine bir metre yaklaşsalar bile çekiciler gelip hemen aracı çekiyor. Maalesef Çorlu’da durum böyle değil, araç sahipleri hemen aracı durağa park edip gidiyor. Eskişehir de olsa kesinlikle çekemez, çektiği zaman çekiciler gelip aracını çeker ve cezayla birlikte çekicinin de parasını öder. Ceza olduğu zaman bir daha bu davranışı kesinlikle yapamaz. Eskişehir de durakların hepsi bu şekildedir” dedi. 
ÇORLU ESKİŞEHİR GİBİ OLAMAZ MI?
Çorlu’nun da Eskişehir örneğinde olduğu gibi durakların boş kalmasını isteyen vatandaşlar, Çorlu Eskişehir gibi olamaz mı diye sordu. Vatandaşlar, “Eskişehir örneği ne kadar güzel, tüm duraklar sadece vatandaşların, araç sürücüleri duraklara araçlarını park edemiyor. İnsanlarda kolaylıkla belediye otobüslerine binebiliyor. Ama maalesef özellikle şehir merkezinde tüm duraklar araç parkı yeri olmuş durumda. Eskişehir de olduğu gibi burası da önlem almalı ve duraklar vatandaşın hizmetinde olmalıdır” dedi. 
İmdat Şahin