Güncel
Giriş Tarihi : 14-03-2018 13:24   Güncelleme : 14-03-2018 13:30

Vatandaşın Ayağı Çamurdan Kurtarıldı

Günden güne büyüyen gelişen ilçemizdeki yeni açılan yolların alt yapı ve parke taş döşeme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşın Ayağı Çamurdan Kurtarıldı

Doğalgaz boru hattı döşenen Hamidiye Mahallesi Mehmetçik Caddesindeki Parke Taş Döşeme çalışmalarını yerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Belovacıklı “2009 yılından bugüne kadar “Gerze’de yolu yapılmamış sokak kalmayacak” sloganıyla çıktığımız anlamlı ve meşakatli yolda bir caddemizi daha modern yol ile kavuşturuyoruz, dedi.

Çalışmalarla ilgili olarak kuruma ait paylaşım sitesinde Belovacıklı çalışmalarla ilgili olarak “Hepimizin malumu üzere Hamidiye Mahallesi Mehmetçik Caddesi güzergahı çakıl biçimde kalmış ve gerek yarattığı toz gerekse görünümüyle vatandaşlarımıza rahatsızlıklar vermekteydi. Stratejik planları doğrultusunda hareket eden Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI ise havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte vatandaşlarımızın sık kullandığı Mehmetçik Caddesi üzerinde parke taşı döşeme, bordür ve kaldırım çalışmalarına start verildi. Bir bölümü tamamlanan yolda bordür işlemleri devam ederken yolun geri kalanında ise serilen kum ile birlikte kilit parke taşı döşeme işlemlerine devam edilecek. Bölgede yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım çalışmaları ile vatandaşlarımızı rahatlatmayı planlıyoruz.

Başkan Belovacıklı, “Gerze için canla ve başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın taleplerini her zaman gerçekleştirme gayreti içerisinde olduğumuzu tekrar belirtmek istiyorum. Bu doğrultuda da Hamidiye Mahallesi Mehmetçik Caddesi’nde yol ve kaldırım çalışmalarına başladık. Bir kısmını bitirdiğimiz çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağız. 2009 yılında Gerze Belediye Başkanlığı adaylık sürecimde bütün Gerze’yi mahalle mahalle dolaşarak incelemiştim ve alt ve üst yapı hususunda başarmamız gereken çok iş olduğunu belirtmiştim. Geldiğimiz noktada ise bunların hepsini başarmış durumdayım. Halkım için çalışmaktan ve hizmet etmekten her daim gurur duymaya devam edeceğim. Hak ettiği modern ve marka ilçe statüsüne her geçen gün yaklaşan Gerze’de çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, saygılar sunarız. .” Dedi.

hakan akbaşhakan akbaş