Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ve ekibinin başlattığı hizmet atağı tüm hızıyla sürüyor. Yıllardır beldenin kanayan yarası olan yol güzergahlarının bir bölümü kilitli parke taşı kaplanarak vatandaşa rahat nefes aldırılıyor.

Gülüç belediyesi tarafından bozuk olan mahalle yollarında parke çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bugüne kadar beldenin alt ve üst yapı sorunlarının çözümünde önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.

Örencik Mahallesinde yolların parke taşı döşenerek modern bir görünüme kavuşacağını anlatan Demirtaş şu ifadelere yer verdi:



"Her mahallemizi her sokağımızı hizmetler ile buluşturabilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Beldemizin belirlediğimiz ve öncelik sırasına koyduğumuz sorunlarını teker teker çözüme kavuşturuyoruz. Örencik Mahallesi bizler için son derece önemli bir mahallemiz. Ulaşımda vatandaşlarımızın yaşadığı sorunu ortadan kaldıracağız. Çalışmalarımıza hız verdik, kısa sürede bu parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanacak ve vatandaşlarımız daha sağlıklı daha modern yol güzergahında ulaşımını sağlayabilecek"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)