Vatan Partisi: İstifa edenler küçük bir grup, çığ gibi büyüyoruz

Vatan Partisi: İstifa edenler küçük bir grup, çığ gibi büyüyoruz
Vatan Partisi'nden istifalara ilişkin açıklama geldi. Yapılan açıklamada, istifa edenlerin parti programına uymayan 'küçük bir grup' olduğu ileri sürüldü ve Vatan Partisi'nin 'çığ gibi büyüdüğü' söylendi.

Doğu Perinçek’in Vatan Partisi’nde yaprak dökümü yaşanıyor. Partiye yıllarca gönül veren isimler bir bir istifa ediyor. Son dönemde, bilinen, 108 kişi istifa etti. İstifaların bazıları zehir zemberek açıklamalarla geldi. Bunun üzerine Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı da açıklamada bulundu. Bursalı, istifa edenleri Vatan Partisi’nin ‘aynı gemideyiz’ stratejisine uymayan üyeler olduğunu iddia ederek ‘küçük bir grup’ dedi.

Vatan Partisi’nde kasım, aralık ve ocak ayının ilk yarısında bin 514 yeni üye katıldığını söyleyen Bursalı, “Vatan partisi, üreticilerin ve Türk gençliğinin yoğun ilgisiyle Üreten ve Birleşen Türkiye yolunda hükümet konumlarında yer alacağı bir sürece girmiştir. Vatan Partisi, bugün bölgemizdeki süreçler üzerindeki etkisiyle Atlantik’ten Asya’ya kadar saygın bir konum kazanmıştır” dedi. Bursalı, Vatan Partisi’nin çığ gibi büyüdüğünü savundu.

Etiketler :