Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur Afyonlulara Hitap Edecek;

Apo’yu sorgulayan komutan olarak ta bilinen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur 29 Mart Pazar günü saat 14.00’da Beyaz Saray’da Afyon’lulara seslenecek.
Pazar günü yapılacak toplantıda yeni il ve ilçe başkanlarıyla yöneticileri tanıtılacak. Üye Katılım ve Aday Adayı Tanıtım töreni;

15 Şubat’ta Ankara Arenada yapılan kurultayda önemli katılım ve birleşmelerle Vatan Partisi adını alan partiye yoğun bir üye akını gerçekleşti. Afyonkarahisar’da Beyaz Sarayda yapılacak toplantıda katılan yeni üyelere rozet takma töreni de yapılacak.
Vatan Partisi 5 Nisan’da ön seçim ile milletvekili adaylarını belirleyecek. Ön seçim öncesinde Pazar günü yapılacak toplantıda aday adaylarının tanıtımı da yapılacak. Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur’un da katılacağı Üye Katılım ve Aday Adayı Tanıtım Toplantısı ile seçim sahalarına inmeye hazırlanan Vatan Partisi Afyonkarahisar’da büyük bir örgütlenme atağı içinde bulunuyor. Son bir ay içinde il örgütünü yeniledi ve güçlendirdi, merkez ilçe örgütünü kurdu. Çay, Sultandağı, Başmakçı ve Dinar’da halka açık toplantılarla ilçe örgütünün kuruluşunu ilan etti. Diğer ilçe ve beldelerde de kısa sürede örgütlenmesini tamamlayacak.