Vatan müdafaası, geri adım atmadan devam ettirilecektir

GÜNDEM 06.04.2017 - 16:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3345+ kez okundu.
 

Vatan müdafaası, geri adım atmadan devam ettirilecektir

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,...
...4 Nisan 2017 sabah saatlerinde güvenlik güçlerimiz tarafından Şırnak-Gabar Dağı’nda düzenlenen operasyonda, Giresunlu hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Bingöl'ün şehit düştüğü haberini büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini söyledi.Rektör Coşkun, "Son yıllarda ve özellikle son aylarda ülkenin bir çok yerinde planladıkları hain eylemlerle bir çok vatan evladının canına kasteden eli kanlı terör örgütünün bu eylemlerini planlama aşamasında bertaraf etmeyi esas gayeleri haline getiren ve bu doğrultuda bir çok operasyon düzenleyen kahraman güvenlik güçlerimiz, canları pahasına bir çok saldırıyı da bertaraf etmişlerdir. Devletimizin bekası için yine bu kutsal görevi icra etmek üzere Şırnak’ta operasyona çıkan güvenlik güçlerimizin arazi arama faaliyeti esnasında hain terör örgütünün yola önceden döşediği el yapımı patlayıcılar infilak ettirilmiş ve Giresunlu kardeşimiz Jandarma Uzman Çavuş Ufuk BİNGÖL’ün de aralarında bulunduğu üç vatan evladı şehit düşmüştür. Bilinmelidir ki, yıllardır terör örgütüne/örgütlerine karşı yürütülen mücadelen asla taviz verilmeyecek ve Ufuk BİNGÖL gibi kahramanlar sayesinde gerek ülke içerisinde gerekse dışında sürdürülen vatan müdafaası, geri adım atmadan devam ettirilecektir. Terör örgütünün düzenlediği, hiçbir insani anlayışa sığmayan bu hain eylemi lanetlerken, şehitlik mertebesine ulaşan Giresunlu evladımız Ufuk BİNGÖL’e Yüce Allah’tan rahmet, acılı anne ve babasına, ailesine tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz" dedi.  
Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun,...
...4 Nisan 2017 sabah saatlerinde güvenlik güçlerimiz tarafından Şırnak-Gabar Dağı’nda düzenlenen operasyonda, Giresunlu hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Bingöl'ün şehit düştüğü haberini büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini söyledi.
Rektör Coşkun, "Son yıllarda ve özellikle son aylarda ülkenin bir çok yerinde planladıkları hain eylemlerle bir çok vatan evladının canına kasteden eli kanlı terör örgütünün bu eylemlerini planlama aşamasında bertaraf etmeyi esas gayeleri haline getiren ve bu doğrultuda bir çok operasyon düzenleyen kahraman güvenlik güçlerimiz, canları pahasına bir çok saldırıyı da bertaraf etmişlerdir. Devletimizin bekası için yine bu kutsal görevi icra etmek üzere Şırnak’ta operasyona çıkan güvenlik güçlerimizin arazi arama faaliyeti esnasında hain terör örgütünün yola önceden döşediği el yapımı patlayıcılar infilak ettirilmiş ve Giresunlu kardeşimiz Jandarma Uzman Çavuş Ufuk BİNGÖL’ün de aralarında bulunduğu üç vatan evladı şehit düşmüştür. Bilinmelidir ki, yıllardır terör örgütüne/örgütlerine karşı yürütülen mücadelen asla taviz verilmeyecek ve Ufuk BİNGÖL gibi kahramanlar sayesinde gerek ülke içerisinde gerekse dışında sürdürülen vatan müdafaası, geri adım atmadan devam ettirilecektir. Terör örgütünün düzenlediği, hiçbir insani anlayışa sığmayan bu hain eylemi lanetlerken, şehitlik mertebesine ulaşan Giresunlu evladımız Ufuk BİNGÖL’e Yüce Allah’tan rahmet, acılı anne ve babasına, ailesine tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.