Haberler

Canilerin, Öldürüp Irmağa Attıkları Adamın Telefonunu Sattığı Görüntüler Ortaya Çıktı!

Güncelleme:

Bartın'da, 15 gündür aranan adamın ırmakta bir varilin içinde bacakları kesilmiş halde cesedi bulundu. Katil zanlılarının cinayetten sonra adamın cep telefonunu sattıkları anlar ortaya çıktı.

Bartın'da, 15 gün önce kaybolan ve cesedi varil içerisinde ırmakta bulunan şahsın cinayet zanlıları götürüldükleri keşifte olayı ayrıntısına kadar anlattı. Zanlıların cinayetin ardından ayrıca öldürdükleri şahsın cep telefonunu satmak için telefon bayisine gittikleri tespit edildi.

BACAKLARINI KESİP VARİL İÇİNDE IRMAĞA ATMIŞLARDI

Bartın'da öldürülerek bacakları kesildikten sonra varille ırmağa atılan Şükrü Keskin'in cinayetinde yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Bacaklarını Kesip Cesedini Varil İçinde Irmağa Attıkları Adamın Telefonunu Satmışlar!

CİNAYETİ NASIL İŞLEDİKLERİNİ AYRINTISIYLA ANLATTILAR

Olayın ardından yakalanan cinayet zanlıları Hulisi G. ve Sercan A. isimli şahıslar olay yeri keşfine götürüldü. Zanlılar olayın yaşandığı evin önünde cinayeti nasıl işlediklerini ayrıntısına kadar anlattı.

Bacaklarını Kesip Cesedini Varil İçinde Irmağa Attıkları Adamın Telefonunu Satmışlar!

"SARKINTILIK YAPTI" İDDİASI

Gözaltına alınan şüpheliler sorguda Şükrü Kesgin'in kendilerine cinsel yönden sarkıntılık yaptığını bu duruma sinirlenerek önce sopayla dövdüklerini sonra bıçakladıklarını itiraf ettiler. Şükrü Kesgin'i öldürdükten sonra kendi ikametinde bacaklarını keserek dışarıdan buldukları varile yerleştirdiklerini ve el arabasıyla ırmağa cesedi attıklarını söylediler.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA CEP TELEFONUNU SATMAYA GİTMİŞLER

Diğer yandan zanlıların Şükrü Keskin'i öldürdükten sonra üzerinde bulunan cep telefonunu alıp satmaya çalıştıkları görüntülere de ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Bartın 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (45)

AAAAAAAAAAAAA:

ŞİMDİ HERKES İŞEDİĞİ SUÇTAN AZ CEZA ALMAK İÇİN CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞINI SÖYLÜYOR ADAMI ÖLDÜREBİLECEK KUVVETTE SİNİZ NASIL İSTİSMARA UĞRUYORSUNUZ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ. . . . . . . . . . . . . . .

45
0
yanıtYanıtla
murat:

eğitim yok cahillik var sorsan müslümanlar, müslümanlarda insan canı almak o kadar kolay ki

7
25
yanıtYanıtla
HASAN:

EĞİTİM ALAN KİŞİLERİDE GÖRÜYORUZ. ÖNEMLİ OLAN EĞİTİM DEĞİL ALLAH KORKUSU VE AİLE EĞİTİMİ.

yanıt9
yanıt0
KOYİM DA TUR AT:

Suçu islama bağlayacak kadar cahilsin! Suç islamda olmaz, islam kusursuzdur. Suç insanda olur, kusur insandadır. Şimdi bastı mı kafan?

yanıt11
yanıt5
TİNERCİ:

SIĞIR

yanıt3
yanıt1
ali ak:

lan mal. nerde gördün duydun . müslümanlarda can almak kolaymış. önce insan olmak lazım sanırım siz gayri müslimsiniz yoksa kur''anı okusan BÖYLE DEMEZDİN.

yanıt4
yanıt4
kıymık:

Murat sonuna kadar haklı kimse kızmasın , dikkat edin nerde sapık ilşki varsa hepsi muhafazakar kesimde!yani sözde müslümanlarda başı kapatmakla değil kalbi islama açmakla adam ve insan olunur. abaunun içide eğitim şartttt. . Alimin uykusu cahilin ibadetinden evladır

yanıt5
yanıt4
gerçek müslüman:

unutmayın müslüman olmak için eğitim şart. eğitim olmazsa müslümanlar arasında fetocu da çıkar adnan oktarcı da . İslamın en büyük düşmanı cemaatlerdir. akıllarınca islama hizmet etmektedir. ancak hangi gizli örgür güdümüne girdiklerinin muritlerin haberi olmaz . Şeyhi satın alırsın al sana gizli örgüt. onun için cemmatten değil Kuranın kendinden güç alacaksınız. Şeyh senden daha iyi İslamı anlıyor o benden daha iyi müslüman dersen sen zaten müslüman olamazsın. Müslüanlı aklı , sevgi emek ister

yanıt1
yanıt0
zzzzzzzzzz:

benzer durumu bizde yaşadık. babamın işyerine gelen 2 suriyeli paraları kasayı cep telefonunu alıyor. babamı boğup öldürüyorlar. polis yakaladı. ifadelerinde bize sarkıntılık yaptı. nedeni tahrik indirimi almak için. ama hakim yemedi tabi. müebbeti yapıştırdı.

19
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

yalan hemen sarkıntılık kendilerini kurtarmak için ölmüş ve cevap veremeyecek adama iftira sallandırın gitsin rezilleri madem sarkıntılık adamın telefonu neden satmaya götürüyorsunuz

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title