WANHABER:ÇAĞLAR DAĞDELEN

Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesinden İkinisan toplu taşımacılığını yapan özel halk otobüsü şoförünün dikkatsizliği iki vatandaşı kapı arasına sıkıştırarak yolculardan büyük tepki aldı. Şoförün Suçlu olmasına rağmen mağdur olan yolculara sesini yükseltti.

Özellikle ikinisan seferine yapan otobüs şoförleri hepsi aynı olduğunu, suçlu olmalarına rağmen yolculara bağırdıklarını dile getiren Ö. G, “daha öncede başıma aynı olay geldi. Sırf çocuk arabaları araç içlerine alamamak için arka kapıyı kapatıyorlar. Çocuk arabasının içinde çocuk olduğu halde çocuğum kapının arasına sıkışıyordu. Aynı zamanda bir vatandaşında kolu kapıya tam sıkıştı. Bu nasıl bir vicdan, bu nasıl bir adalet, bir an önce yetkilileri göreve davet ediyoruz. Durumu Özel Toplu Taşıma birimine bildirilirken bizim yapacak birşeyimiz yok dediler.” Diye konuştu.

 

img_20190819_110359-002.jpg

Özel halk otobüsü şoförü vatandaşa yüksek sesle konuştu

Kapını arasına sıkışan 2 vatandaş mağdur olmasına rağmen ve yolcuların tepkisin alan otobüs şoförü hatalı olmasına rağmen yolculara bağırarak utanç verici bir durama geldi. Kolu sıkışan vatandaşın kolunda ise morluklar oluştu. Vatandaşlar bunun üzerine sorumluları göreve çağırıyoruz dediler.

129741.jpg

Daha önce 1 kişi hayatını kaybetmişti.

Van'da bir özel halk otobüsü geri geri geldiği sırada Fatma k. ve 2 yaşındaki çocuğu altına almıştı. Talihsiz kadın olay yerinde can verirken Küçük çocuk hafif yaralı şekilde hastahaneye kaldırılmıştı.

Editör: Wan Haber