Personel Alımı

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı KPSS 60 puan ile memur alacak!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından memur olmak isteyenler için yeni memur alım ilanı yayımlandı.

7 FARKLI MESLEKTE PERSONEL ALINACAK

Belediye başkanlığo tarafından yayımlanan personel alım ilanında 7 farklı meslekte personel alım yapılacağı açıklanırken adayların KPSS puan şartı ile alınacağı görüldü.

KPSS 60 PUAN ALAN ADAYLAR BAŞVURU YAPABİLECEK

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan memur alım ilanına KPSS 60 puan alan adayların başvuru yapabileceği aktarıldı.

BAŞVURU ADRESİ

Zabıta Memuru kadrosu için sözlü ve uygulamalı, diğer Memur kadroları için sözlü sınava katılabilmek için; a) Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 08.03.2021 tarihinden 12.03.2021 Cuma gününe kadar (mesai saatleri arasında) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Zabıta Memuru kadrosuna yapılacak başvurular için; adayların başvuru için gerekli belgelerle birlikte belirtilen adrese şahsen başvurması gerekmektedir.

Diğer kadrolar için; Elektronik ortamda, Belediyemiz www.van.bel.tr internet adresine, Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Van Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı (Seyit Fehim Arvasi Mahallesi Özdemir Sok. No: 5 İpekyolu / VAN) gönderebileceklerdir. Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, Belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. COVİD-19 Pandemisi nedeniyle zabıta memuru kadrosu dışındaki başvuruların mümkün mertebe www.van.bel.tr web sitemiz üzerinden yapılması önerilmektedir.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ