VALİMİZ BİLAL ŞENTÜRK’TEN GAZETEMİZE ZİYARET

featured

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, gazetemizi ziyaret etti. İadeyi ziyaretler kapsamında gazetemizi ziyaret eden Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Yazı İşleri Müdürümüz Bilgen Ergün ve Gazetemiz Editörlerinden Sait Kaan Karcı’yla bir süre sohbet ederek çalışmalarımız hakkında bilgi aldı.

Bilecik’in en büyük projelerinden olan Yenişehir Yolu hakkında konuşan Vali Şentürk, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini, yolu en kısa sürede açacaklarını belirterek; “Tüm bir şehrin ilgi odağı olan bir projenin bitmeme gibi bir imkanı yok” diyerek Bileciklilerin umudunu tazeledi.
Diğer yandan hastane inşaatının da sorunsuz bir şekilde ilerlediği bilgisini aktaran Vali Şentürk, yakın bir zamanda Bilecik’in hastanesine kavuşacağını söyledi.
Köy nüfusunun giderek azaldığını ve bu durum karşısında bir takım projeler üzerinde çalışıldığını açıklamalarına ekleyen Vali Şentürk, köylerde üretimin devam etmesi ve insanların köyleri canlı tutmasının çok önemli olduğunu ifade etti.
Gazetemizin çalışmaları hakkında bilgiler aktardığımız Vali Bilal Şentürk, basının önemine ve teknolojinin kullanılmasına vurgu yaptı.



E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir