GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
VALİDEN ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK

VALİDEN ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK

Tarih 18 Mart 2017, 19:35 Editör Dursun ONUR

TIME- Vali Hasan Karahan, şehit aileleriyle yemekte buluştu.


Vali Hasan Karahan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünde şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi. 

Ayvasıl Liman’da düzenlenen yemekte Vali  Hasan Karahan ve protokol üyeleri şehit ailelerinin yanlarına oturarak yemek boyunca onlarla sohbet ettiler.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Karahan, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla bir araya geldiklerini belirterek, ‘Çanakkale Zaferi Türk milletinin en umutsuz anında bile neler yapabileceğini bütün yedi  cihana göstermesi anlamında çok önemli bir zafer. Gördük ki 15 Temmuz'da bu millet o ruhunu asla kaybetmemiş. 15 Temmuz'da da kendi içinden çıkan fakat yanlış yollara tevessül eden hainlerin darbe girişiminde yine bu millet akamete uğrattı, göğsünü siper etti ve bu hayasızca akını durdurdu. İnşallah kıyamete kadar da milletimiz kendisine kast edenlere fırsat vermeyecek’ dedi.

Yemeğe, Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Belediye Başkan Kerim Aksu, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy ve eşi, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve eşi, Vali Yardımcıları Recep Uzal, Yüksel Çelik, ilgili dernek yetkilileri, şehit aileleri, gaziler siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.

Bu haber 1360 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN GİRESUN TIME MESAJ HABER- Keşap Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan’dan bayram mesajı.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN GİRESUN TIME MESAJ HABER- Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’den bayram mesajı.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi